Lep povod

Meljničenkovi posetili srpsku prestonicu!

Jedan od najbogatijih parova na planeti, Sandra i Andrej Meljničenko, posetili su Beograd povodom rođenja sina Sandrinog brata, malog Alekseja
Šuška se 08.10.2013. - 12:00h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Sandra i Andrej Meljničenko posetili su srpsku prestonicu. Milijarder, kome je ovo drugi dolazak u Beograd, došao je sa suprugom Sandrom kako bi videli bebu njenog rođenog brata Milana Nikolića, čija se žena Ana porodila pre mesec dana.

 

Iako su ruski biznismen i srpska lepotica bili prisutni u Nici kad je Ana u porodilištu Lenvil na svet donela dečaka Alekseja, želeli su da im dođu u kuću na babine.

 

"Stigli su svojim privatnim avionom u četvrtak pre podne, a vratili su se u petak predveče", kaže izvor za Kurir i dodaje:

 

"Naravno, celoj Sandrinoj rodbini doneli su poklone, a najviše malom Alekseju, zbog koga su i došli".

 

U četvrtak uveče Meljničenkovi su organizovali i večeru za najuži krug prijatelja i rodbinu u poznatom prestoničkom restoranu „Dijagonala“ na Vračaru. Među poznatim ličnostima bili su istoričar umetnosti Vidoje Ristović, koji se nedavno u Monte Karlu oženio Nikolinom Pišek, kao i frizer Mister Iks. Pored njih, u najskupljim vinima, sirevima, ribljim specijalitetima i jelima od mesa uživali su i Sandrin brat Milan sa suprugom, zatim Sandrina mama Vanja i još nekoliko rođaka. Društvo je nekoliko sati provelo u opuštenom ćaskanju i hrani.

 

Jedan od najbogatijih parova na planeti morao je u petak da napusti Srbiju zbog Andrejevog posla, a najviše zbog njihove jednoipogodišnje ćerke Tare Andrejevne Meljničenko. Takođe je zanimljivo da, osim vozača, Andrej i Sandra u Beograd nisu poveli obezbeđenje, a milijarder je sve zadivio svojom opuštenošću. To je pravi džet-set!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...