Opuštanje uz šporet

Sanja Dimitrijević: Kuvala sam dečku svaki dan!

Mlada pevačica je najsrećnija kad je gladna, pa kako kaže, ni od čega napravi jelo
Celebrities
09:36h Autor:
Sanja Dimitrijević: Kuvala sam dečku svaki dan!
Foto: Twitter / Sanja Dimitrijevic

Pevačica koja je popularnost stekla učešćem u „Prvom glasu Srbije„ Sanja Dimitrijević (28), otkriva da joj je kuvanje omiljeni hobi. Ističe kako bi se okrenula kulinarskim sposobnostima, da nije pobedila ljubav ka muzici.

- Kad imam vremena za sebe, a želim da se potpuno opustim, ja kuvam. Glupo je sebe hvaliti, ali zaista sam dobra kuvarica, jer me to ispunjava. Svi u porodici smo izuzetni u pripremanju hrane. Mama, tata, pa čak i dve godine stariji brat Nikola, kao i sestra Ana, koja živi u Atini - priča Sanja.

Mlada pevačica najviše voli da kuva kada je sama kod kuće, kaže da se tada oseća opušteno.

- Najsrećnija sam kada sam gladna, pa ni od čega napravim nešto. Bukvalno iskombinujem namirnice koje u tom trenutku imam u frižideru. A to se uglavnom desi baš kad sam sama kod kuće, pa mi je žao sto nema nikog da me pohvali - objašnjava pevačica.

Sanja se i sama uverila u tvrdnju da put do muškog srca vodi preko stomaka.

- Dve i po godine sam u Dubaiju živela sa dečkom libansko – grčkog porekla, imala sam dosta slobodnog vremena, pa sam kuvala. Bila sam prava domaćica, ali stvarno sam uživala u tome i svalog dana sam imala spremljeno neko jelo. Mom dečku su te naše večere postale ritual, pa kad jedan dan nešto ne spremim, on bude mnogo tužan. Govorio je da kad ja nešto skuvam, to je praznik za sva čula, kao da je svaki dan Božić. Obožavala sam da mu spremam lazanje sa povrćem. Lagane su i ukusne, ali za njih treba vremena i ljubavi prema kulinarstvu, jer je priprema komplikovana. Ali jelo je rajsko – priča Sanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs