Ne mogu jedno bez drugog

Konačno posle 3 godine: Pomirili se Adrijana Lima i Marko Jarić?

Američki mediji tvrde da su bivši supružnici opet u ljubavi i da su u Majamiju proveli božićne i novogodišnje praznike
Šuška se
22:26h Autor:
Konačno posle 3 godine: Pomirili se Adrijana Lima i Marko Jarić?
Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Marko Jarić i njegova bivša supruga, brazilski top-model Adrijana Lima, ponovo su zajedno!

Kako američki mediji prenose, sportista i Viktorijin anđeo rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, iako su razvedeni tri godine, a njihovom pomirenju doprinela je Markova sestra Tamara, s kojom je Lima veoma bliska.

Jarić je još krajem decembra otišao u Majami kako bi sa ćerkama Sijerom i Valentinom proveo novogodišnje praznike, pa je susret s bivšom bio neizbežan.

"Markova sestra Tamara, inače uspešna kreatorka, ostala je bliska s Adrijanom. Posle njihovog razvoda njih dve su postale najbolje prijateljice i dosta vremena provode zajedno. Tako je dizajnerka pružila podršku Limi iz bekstejdža na reviji u Parizu, posle čega su zajedno bile na jednoj utakmici, a potom i na letovanju. Pretpostavlja se da je upravo Tamara zaslužna za to što su Marko i Adrijana ponovo zajedno, jer je ona mogla da utiče na oboje. Jarić i Lima su novogodišnje praznike uglavnom proveli kod kuće u porodičnoj atmosferi, strogo vodeći računa da vest o njihovom pomirenju ne procuri u javnost", tvrde američki mediji.

Prljava navika Adrijane Lime: Ona ponosna, fanovi zgađeni! (FOTO)

Veze bez obaveza

Marko i Adrijana venčali su se 2009. godine. Prve trzavice pojavile su se krajem 2013, da bi tek u maju naredne godine objavili da se razvode. Posle okončanja braka, Lima je imala dve kraće veze, s bokserom Džoom Tomasom i igračem američkog fudbala Džulijanom Edelmanom, dok je Jarić bio u šemi s Dušicom Savić, koja je rodom iz Smedereva.

Adrijana Lima savetuje: Ako želite telo kao moje, uradite ove 3 stvari! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs