Još uvek je zagonetka

Viktorija Bekam neće kreirati seksi kostime za 50 nijansi siva?

Iako postoje glasine da će za garderobu u filmskoj adaptaciji erotskog romana biti zadužena Viktorija Bekam, britanska dizajnerka je to opovrgla uz kratko objašnjenje
Šuška se
08:40h Autor:
Viktorija Bekam neće kreirati seksi kostime za 50 nijansi siva?
Foto: Reuters

Fanovi Pedeset nijansi siva više nemaju nedoumica u vezi sa filmskom adaptacijom erotskog romana koji je osvojio svet. Britanski glumac Čarli Hunam (Charlie Hunnam) zaigraće Kristijana Greja u kontroverznom filmu u paru sa ćerkom Melani Grifit, glumicom Dakotom Džonson (Dakota Johnson).

Najveća zagonetka je kakvi će biti prizori seksa, kojima trilogija doslovce vrvi, ali i kome će biti poveren posao kreiranja kostima.

Otkako su počele priče o snimanju filma prema knjizi 50 Shades of Grey, uz glavne glumce, mnoge je zanimalo i ko će raditi kostime. S obzirom na to da će film obilovati scenama seksa, pretpostavlja se da će u njemu biti i mnogo S&M kostima, visokih štikli, kožnih korseta i pripijenih haljina, a krenule su i glasine da će za svu tu seksi garderobu biti zadužena Viktorija Bekam (Victoria Beckham).

Ipak, kako prenosi Perez Hilton, britanska dizajnerka je brzo opovrgla te glasine. Na pitanje novinara iz Grazie da li će raditi kostime za ovaj uzbudljivi film, samo je kratko odgovorila: "I ja sam čula te glasine, ali me nisu pozvali".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs