Ostavinski postupak

Ogorčena Goga Sekulić: Hoću svoje gaće i stvari iz stana u kom sam do juče živela!

U inat svekrvi Zorici Terzin, koja ju je izbacila iz stana promenivši bravu u njenom odsustvu, pevačica insistira na tome da joj se vrati sve što je uložila u stan
Šuška se
17:50h Autor:
Ogorčena Goga Sekulić: Hoću svoje gaće i stvari iz stana u kom sam do juče živela!
Foto: Kurir

Pevačica Goga Sekulić juče je u Prvom opštinskom sudu na Novom Beogradu na prvoj raspravi ostavinskog postupka, pokrenutog na njen zahtev, tražila skoro svu pokretnu imovinu iz stana u Sarajevskoj ulici u kojem je živela sa svojim preminulim suprugom Igorom Ramovićem.

Ipak, predmet ostavine nisu sve pokretnosti, tako da Goga preko suda potražuje veliki plazma televizor “Sony” i još nekoliko vrednih svadbenih poklona. U inat svekrvi Zorici Terzin, koja ju je izbacila iz stana promenivši bravu u njenom odsustvu, pevačica insistira na tome da joj se vrati sve što je uložila u stan.

“Goga je sa svedocima na sudu izjavila da je odmah po preseljenju kod Igora 2012. godine počela da ulaže svoj novac u stan. Zamenili su ulazna vrata, skoro sav nameštaj i kompletno renovirali stan. Najvredniji je televizor koji je Goga platila 1.500 evra, a onda i stoni sat, jedna figura, umetničke slike i još nekoliko svadbenih poklona”, otkriva izvor Blica iz suda.

Pošto je saslušao pevačicu, sudija je naložio da se pošalju pozivi Ramovićevoj deci, koja su pored Goge jedini naslednici njegove imovine. Istakao je da je iz novina saznao da Igor ima dvoje dece.

Goga je povodom ostavinskog postupka rekla:

Hoću svoje gaće i druge stvari iz stana u kom sam do juče živela. Želim da se što pre vratim u normalan život”, rekla je Goga juče.

Zorica Terzin je sudu u Ustaničkoj pre nekoliko dana dostavila podnesak u kojem navodi da je Igorove i Gogine vereničke burme prodala jer joj je u to vreme bolesni sin tako rekao. Pevačicu je to užasno uzrujalo jer je lično njojTerzinova odmah posle smrti sina priznala da je u očaju i nemaštini prodala zlato, i to je bio glavni okidač da Goga pokrene ostavinski postupak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs