Nesrećno završena ljubav

Bojana i Vladimir za mesec dana na sudu!

Sporazumnog razvoda između Bojane i Vladimira, kako se čini, neće biti, a prvo ročište očekuje ih za nekoliko nedelja
Šuška se
17:28h Autor:
Bojana i Vladimir za mesec dana na sudu!
Foto: Kurir

Bivši supružnici Bojana i Vladimir Stojković za par nedelja srešće se na sudu, gde bi na prvom ročištu koje ih očekuju trebalo da se dogovore oko ravnopravne podele imovine, od koje po svemu sudeći neće biti ništa.

"Sporazumnog razvoda braka sigurno neće biti. Iako su prvobitno mislili da će sve ići glatko, promenilo se dosta toga. Vladimir je odbio da plaća alimentaciju 4.000 evra mesečno, koliko je zakonski obavezan (20 odsto primanja). Ubeđuje Bojanu da joj je 1.000 evra dovoljno, te da će on svom sinu paralelno uplaćivati na štednu knjižicu novac kojim će Lav nakon punoletstva moći da raspolaže", rekao je izvor blizak Bojani i Vladimiru.

Odnosi između fudbalera i bivše manekenke bi se možda i izgladili da Vladimir nije kristio njihovog sina Lava bez Bojaninog znanja.

"Sigurno da je Bojanu povredilo to što je Vladimir krstio Lava bez njenog znanja, ali ona je zgazila na sve ono što su oni gradili zajedno godinama. Sad svako ide svojim putem", ispričao je izvor blizak paru.

Vladimir Stojković koji je trenutno u ljubavi sa manekenkom i bivšom učesnicom rijalitija Srpski top model Dejanom Živković, bivšoj supruzi oduzeo je sve kreditne kartice, kola i mobilni telefon kao i broj koji je koristila, iako je tvrdio da njoj i Lavu nikada ništa neće faliti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs