Pikanterije izašle na videlo

Anđelina i Bred su opsednuti otmicom dece: Telohranitelj otkrio prljave tajne slavne porodice!

Za ono što ga je dočekalo u kući slavnog para mogla da ga pripremi jedino vojska, otkrio je Mark Bilingem
Šuška se
11:06h Autor:
Anđelina i Bred su opsednuti otmicom dece: Telohranitelj otkrio prljave tajne slavne porodice!
Foto: Fonet

Mark Bilingem, bivši telohranitelj Breda Pita i Anđeline Džoli nakon njihovog burnog razvoda odlučio je da otkrije pikanterije iz života sa slavnim parom.

Bilingem je proveo 27 godina u Specijalnim vazduhoplovnim snagama britanske vojske, prošao je brojna ratišta i zaradio orden za hrabrost i ništa, kako je rekao, nije bilo toliko teško kao raditi za Breda i Anđelinu.

Nakon što je dao otkaz na "najtežem zadatku u životu", Mark je postao glavna zvezda rijaliti šoua u kojem 25 ljudi pokušavaju da prežive vojnu odluku u ekvadorskoj prašumi, a na pitanje bi li Bred Pit bio dobar kandidat za rijaliti, iskreno je odgovorio:

"Bred ne bi dugo izdržao bez svojih kremica za lice. On je prelep za takve akcije. Sa druge strane, Anđelina bi, sto posto sam uveren, izdržala do kraja", rekao je Mark za The Sun.

Proglašena krivcem za razvod Breda i Anđeline: Trudna sam, ostavite me na miru!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On je otvoreno priznao da je za ono što ga je dočekalo u kući slavnog para mogla da ga pripremi jedino vojska, jer su po njegovim rečima Bred i Anđelina bili opsednuti idejom da će im neko oteti decu.

"Klincima niko nije smeo da se približi, osim mene. U mene su imali poverenja, jer sam sa decom stvorio dobar odnos od početka", rekao je Bilingem i usput otkrio bizarne anegdote iz života sa slavnim parom.

"Znali su da me pitaju najgluplje moguće stvari tipa: Kako se ulazi u kafić?, Šta treba da uradim da uđem u restoran?", otkrio je telohranitelj, dodavši da njih dvoje nisu glupi ljudi, nego jednostavno žive u sasvim drugom svetu i neke stvari nisu radili godinama.

Čini se da je Bred Pit na svog bivšeg čuvara ipak ostavio bolji utisak, pa se tako Mark prisetio angedote kada je Bred "pustio gas" u automobilu, a Anđelinu i njega ostavio zaključane unutra.

Sablasno roditeljstvo: Bred Pit tukao decu, Anđelina im kupovala noževe!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs