Ponovo zaljubljeni

Nataša Bekvalac hoće bebu sa Vladom? (FOTO)

Pevačica i maneken su oživeli svoju ljubav i sada se provode na popularnom španskom ostrvu, Ibici
Šuška se
23:04h Autor:
Nataša Bekvalac hoće bebu sa Vladom? (FOTO)
Foto: Instagram / Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vlada Vuksanović ponovo su zajedno, i po svemu sudeći rešili su da odmah nastave tamo gde su stali.

Sve ružne stvari ostavili su daleko iza sebe i uživaju u svojoj ljubavi maksimalno na mestu gde su se i zaljubili jedno u drugo – na Ibici.

Naime, prošle godine između Vlade i Nataše sevale su varnice na ovom party ostrvu, tokom snimanja spota za pesmu “Pozitivna”. Ovog leta lepa Nata tamo je išla bez svog voljenog, jer su svega nekoliko dana pre toga raskinuli, pa je slomljeno srce lečila sa sestrama i drugaricama, kada je snimila svoj hit “Kraljica novih ljubavi”.

Sada, Nataša se vratila sa Vladom na Ibicu gde uživaju u ljubavi, a upravo tamo će sutra proslaviti i pevačicin 33. rođendan.

Nataša se fotografijama sa svojim dečkom pohvalila prijateljima putem društvene mreže Instagram, a da ljubav među njima cveta kao prvog dana, više je nego očigledno.

Osim njihove zajedničke, pevačica je okačila i fotografiju Vlade Vuksanovića dok se zabavlja sa simpatičnom bebom na Ibici. Da li je to Nati ponovo proradio materinski instikt, pa želi bebu sa Vladom?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs