Traži reagovanje nadležnih organa.

Rat: Bojana Rajić traži da Vladimiru Stojkoviću zabrane da viđa sina!

Besna što je bivši suprug krstio sina bez njenog znanja, planira da socijalnoj službi podnese zahtev da golman može da bude s jedincem samo u njenom prisustvu
Šuška se
17:22h Autor:
Rat: Bojana Rajić traži da Vladimiru Stojkoviću zabrane da viđa sina!
Foto: Kurir / Damir Dervisagić

Bojana Rajić tražiće da se Vladimiru Stojkoviću, od koga se razvodi, zabrani da viđa njihovog dvoipogodišnjeg sina Lava.

Šokirana pričom da je golman Partizana u četvrtak krstio dete u manastiru Fenek u Jakovu bez njenog znanja, odlučila je da se obrati socijalnoj službi i zatraži da njen uskoro bivši muž viđa dete samo u njenom prisustvu."Bojana je bila iznervirana što je Vladimir od nje sakrio da će krstiti Lava. Teško joj je što je jedan tako bitan događaj prošao bez nje. Burno je reagovala i neće sedeti skrštenih ruku. Podneće zahtev socijalnoj službi da se Vladimiru odobri da viđa Lava samo u njenom prisustvu" kaže izvor. Bojana je od novinara Kurira saznala da je Vladimir krstio dete bez njenog znanja.

Bojana nije htela da komentariše. "Nemam komentar. Sve što sam imala, napisala sam na Tviteru". Na društvenoj mreži je napisala: "Nemojte me pitati kako se osećam. Posle rođenja mog sina najsvetiji trenutak bio je njegov ulazak u hrišćanstvo i primanje svete tajne. Nisam bila pozvana. Čak ni obaveštena. Ovaj pun mesec će me u ludnicu oterati".

Stojković smatra da ništa loše nije uradio.

"Šta ima socijalna služba s tim?! Na dan krštenja pričao sam s jednim socijalnim radnikom i rekao da idem da krstim Lava. Šta je to toliko strašno? Svoju obavezu kao otac sam ispunio, a Bojani bih svakako rekao za to, ali to vas ne treba da interesuje. Rekao sam i ranije da neću komentarisati svoj privatni život, već samo ono što se tiče fudbala. Ako sam vas lepo zamolio da ne slikate, zašto ste to uradili? Vas ne treba da interesuje moja privatnost i zato bih vas zamolio da me više ne zovete jer sam u karantinu i pripremam se za utakmicu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs