Podrška ćerke

Elena Karaman Karić: Mojoj mami želim sreću zauvek!

Da podržava svoju mamu u izboru partnera, ćerka Elena, poznata kreatorka nameštaja, javno je pokazala poželevši joj sreću i to putem društvene mreže Fejsbuk
Šuška se
05:50h Autor:
Elena Karaman Karić: Mojoj mami želim sreću zauvek!
Foto: Kurir

Iako nije prisustvovala venčanju svoje majke, 65-godišnje modne kreatorke Verice Rakočević, ćerka Elena joj je požela sreću u daljem životu i podršku na napravljenom izboru putem svog Fejsbuk profila.

"Mojoj mami želim da joj današnji dan donese sreću zauvek", poručuila je poznata dizajnerka nameštaja.

Razlika od 30 godina nije bila prepreka da Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmančević (30) krunišu svoju ljubav i kažu sudbonosno da na reci. Venčali su se juče u popodnevnim časovima. Venčanju je prisustvovao kreatorkin sin Miodrag, ali ne i ćerke Milena i Elena, koje su bile odsutne zbog poslovnih obaveza.

Podsetimo se susreta od pre nekoliko dana, kada su se na istom mestu našle ćerka i majka sa svojim izabranikom, ali se nisu pozdravile.

Naime, Verica Rakočević se sa verenikom Veljkom Kuzmančevićem u utorak uveče obrela na izložbi posvećenoj Londonu u okviru Art fjužn projekta. Na istom mestu, nekoliko trenutaka kasnije, pojavila se i njena najstarija ćerka Elena Karaman Karić. Ali njih dve se nisu srele, kako prenose mediji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs