Prevara

Severina izmislila veridbu sa Milanom Popovićem?

Kako bi gradila medijsku sliku o sebi, Severina Vučković je za javnost plasirala priču o braku sa Milanom Popovićem, koji zapravo nije nikada ni postojao
Šuška se 19.09.2013. - 09:54h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Hrvatska pevačica Severina Vučković u javnost je sve vreme plasirala priče o veridbi jer joj je išlo u prilog da na njima gradi medijsku sliku kakva joj odgovara. Njenog navodnog verenika, Milana Popovića, to suštinski nije zanimalo, pa mu zato to nije ni smetalo. Sve do momenta kad mu je uskratila da viđa svoje dete, a to se dogodilo 19. jula. Dakle, Aleksandar nije video svog tatu dva meseca.

 

"Milan je pristao na to jer ga mediji nisu zanimali, pošto ne živi od medija, niti mu biznis zavisi od njih. S druge strane, Severini je ta medijska slika jedino i bila važna. A, dokle god je gradila tu priču, on je mogao da viđa svoje dete", otkriva izvor Kurira.

 

Međutim, sve se promenilo kad je Seve zatražila za sebe i dete iste uslove u Hrvatskoj, kakve njen nesuđeni verenik ima na svakoj drugoj tački na planeti.

 

"Kad je Severina tražila da joj Milan obezbedi iste uslove za dete koje on ima na svim svojim tačkama prebivališta, ili će mu ograničiti viđanje, on je pokušao da joj objasni da je sve to sticao više od 20 godina i da ne može to da joj obezbedi za jedan dan u Hrvatskoj - zaključuje naš sagovornik.

 

Epilog na sudu
Pevačica je tražila od Popovića da se odrekne starateljstva nad detetom, na šta on nije pristao, i priča je dobila epilog na sudu.

 

A, da nisu bili na korak od venčanja i da prsten vredan 30.000 evra, koji je dobila od Milana, nije bio verenički, potvrdio je biznismen u svom saopštenju u kojem je izneo podatak da sa Severinom nije u ljubavnoj vezi od juna 2011. godine.

 

Milanu Popoviću najteže je pala priča da mu je smetao plač deteta.

 

"Na to je užasno osetljiv, jer je sve vreme tokom Severinine trudnoće bio s njom, bio je tu i kad se porodila, ustajao je za svako dojenje, nikad nije spavao u drugoj sobi da se odmori, što muškarci imaju običaj da rade, čak ni kad je imao duži let ujutro, tvrdi Kurirov izvor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...