Razvodi se?

Lepo lice skriva patnju: Niko nije ni slutio da će to njoj da se desi! (FOTO)

Iako se trudila da ostavi utisak da blista od sreće, prijatelji tvrde da je Žizel u sebi jako nesrećna, a razlog je njen odnos sa suprugom
Šuška se
17:28h Autor:
Lepo lice skriva patnju: Niko nije ni slutio da će to njoj da se desi! (FOTO)
Foto: Reuters

Supermodel Žizel Bundšen je hodom po pisti uveličala otvaranje Olimpijskih igara u Brazilu. Došla je bez muža Toma Brejdija, a šuškanja da im je brak u ozbiljnoj krizi postala su glasnija.

Žizel je bila počašastvovana što su je pozvali da učestvuje u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara. Iako se trudila da ostavi utisak da blista od sreće, prijatelji tvrde da je u sebi jako nesrećna.

Događaj koji je promenio sve: Najtužnija holivudska priča sa snažnom porukom!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

I publika i mediji primetili su da uz nju nije bio suprug, igrač američkog fudbala Tom Brejdi, s kojim je u braku šest godina. Uprkos Tomovim tvrdnjama da mu je žao što je morao da bude na treninzima, te da da se tešio gledajući suprugu na televizijskom prenosu, sve su glasnije priče o bračnoj krizi para "teškog" 2,5 milijardi dolara.

Bundšen i Brejdi se sve ređe mogu videti zajedno, a njihov prijatelj nedavno je izjavio da par već jako dugo nije bio intiman, te da sve češće borave na različitim krajevima sveta.

Mlada bogatašica iz slavne porodice koju niko ne primećuje: Zasenile je maćeha i polusestra! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Žizel i Tom su se upoznali na nameštenom sastanku. Nakon što je među njima planula ljubav, odlučili su da se venčaju. Priredili su dve ceremonije: u Santa Monici i Kostariki. Poseduju domove u Njujorku, Los Anđelesu, Bostonu i u Brazilu. Manekenka i spotrista imaju sina Benjamina i ćerku Vivijan, a Tom iz veze s glumicom Bridžit Mojnhen ima sina Džona Edvarda.

Modni promašaj Monike Beluči: Šta je to obukla? (FOTO)

Brejdi je Bridžit ostavio čim je saznao da je trudna. Kad je Žizel to saznala, ozbiljno je razmišljala da ga ostavi.

"Ona je barakuda koja nije uspela da smota Leonadra Dikaprija, pa se onda bacila na Brejdija. Bridžit nije imala nikakve šanse da zadrži Toma", kažu prijatelji poznatog para.

Anđelina pred svima vrištala na Breda: Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs