Iz astro ugla

Poznati astolog predviđa: Kakav brak čeka Anu i Švajnija!

Astrolog otkriva da će u njihov bračni život svekrva i tašta umešati prste, zbog čega će mladenci često imati nesuglasice
Šuška se
18:38h Autor:
Poznati astolog predviđa: Kakav brak čeka Anu i Švajnija!
Foto: Profimedia

Dušan Veličković, jedan od najpoznatijih astrologa u našem regionu, uradio je uporednu natalnu kartu tek venčanih srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

On otkriva da će u njihov bračni život svekrva i tašta umešati prste, zbog čega će mladenci često imati nesuglasice.

- Horoskop Ane Ivanović ukazuje na to da je godinama jurila nekog poput Švajnija i da ga je ujurila. Pošto je nestrpljiva i netaktična, htela je da se uda dok je još aktivna teniserka, da to obavi pre penzije, dok je još na ceni. Ona je Škorpija sa Mesecom u Biku i Venerom u Strelcu. Bik uzdiže Mesec i jača ga do maksimuma, ali ne treba da zaboravimo da je Bik znak novca i materijalnog uživanja, a Mesec predstavlja i majku. Ovo ukazuje na to da je Anina majka bila uključena u izbor zeta i svega ostalog. To su jake majke koje ne prepuštaju ništa slučaju i maksimalno dominiraju nad svojom decom - otkriva Dušan.

Nina Badrić prekršila sveto pravilo: Da li je htela da zaseni mladu? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Venera je planeta braka i kad se nađe u Strelcu, to ukazuje na bračnog partnera koji je druge vere ili nacije. Sada ono najbitnije, što je bilo presudno da to bude Švajni. Anina planeta sreće je u znaku Ovna, koji vlada Nemačkom. Njoj od Nemačke ne može da ne bude dobro, šta god to bilo. Mislim da je to bio presudan argument njene astrološkinje, koja joj je izabrala i datum za venčanje - objašnjava Dušan, ali i otkriva da će presudnu ulogu za ne(mir) u njihovom budućem životu imati njegova majka Monika.

- Švajni je gordi i ponosni Lav, koji nikom ne polaže račune, po svaku cenu je svoj, vitez i ratnik. Energetski je mnogo jak, ali se njegov Mesec nalazi u Vagi, pa i on ima mamu koja voli da se meša u izbor njegovih partnerki, a sada i u brak, tako da će mame da im uređuju život - tvrdi astrolog koji je zavirio u raspored zvezda poznatog para.

Iako kaže da ova godina uz sve pokazatelje na nebu i uz to što je prestupna nije idealno vreme za sklapanje braka za njih dvoje, Dušan ističe da se mladencima žurilo da uplove u bračnu luku, ali ne želi da otkrije razlog.

- Ani se mnogo više žurilo nego Bastijanu, a razlozima će se baviti žuta štampa - uz šeretski osmeh kaže Veličković.

Dušan kaže da su datum i dan venčanja Švajntajgerovi izabrali zbog Meseca u Vagi, jer Mesec je simbol porodice, a Vaga je simbol braka.

Tajanstveni detalji sa svadbe Ane i Švajnija: 3 stvari koje zanimaju sve u Srbiji! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Međutim, opet nedovoljno poznavanje astrologije ih je dovelo do tog datuma, jer ovo nije dobar položaj za bračni horoskop. Mesec je promenljiv i vrlo je brz, dok je Vaga neodlučna, ima dva tasa koji se stalno klate. To ukazuje na mešanje roditelja u brak i mogućnost da, kada prođe pompa i kada se svetla reflektora ugase, dođe i do zasićenja ove dve mnogo jake osobe, suviše ponosne da bi pravile kompromise kada prođe zaljubljenost. Ana je vrcava i želi da se nametne, dok je Švajni mnogo ponosan i uz to je mnogo ljubomoran. Ana je sa Marsom u Vagi privukla vrhunskog švalera, koji, čak i da hoće, teško može da ostane veran - tvrdi astrolog.

Dušan kaže da je mladence neko loše posavetovao da se venčaju u Veneciji.

- To je katastofalan izbor, ali to je očigledno odgovaralo Ani jer njen Pluton u astrokartografiji prelazi dikretno preko Venecije. Iako to ukazuje na neku fatalnost i „višu silu“, ujedno im nameće velika karmička opterećenja kad je reč o tom gradu. Mnogo bolje bi im bilo da su se venčali u Firenci, Minhenu ili Nirnbergu, ali bajka je počela, Mesec ulazi u Aninu kuću potomaka, tako da ona ne može da dočeka da ostane trudna i tako kruniše veliku ljubav - kaže Veličković.

Poljubac dve kume: Miroslava Najdanovski u roze haljini na Aninom venčanju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs