Pala odluka

Definitivno se odselio u Ameriku: Vlada Stanojević ne planira da se vraća!

Treći osnovni sud pre dva dana raspisao je poternicu za voditeljem jer se nije pojavio na završnom ročištu u slučaju koji se vodi protiv njega, a u kojem ga je bivša verenica Ana Marija Žujović optužila da ju je brutalno tukao
Šuška se 06.06.2016. - 14:59h
Foto: Instagram / Vladimir Stanojevic

Voditelj Vladimir Stanojević već nekoliko meseci živi i radi u Nevadi, gde će ostati do juna sledeće godine, ukoliko sud ne odluči drugačije.

 

"Nisam prijavio promenu adrese stanovanja sudu i zbog toga mi nije uručen poziv, ali to će sve biti regulisano u ponedeljak. Na suđenju je bio moj advokat i objasnio je da se nalazim u Americi i da ću sutra prijaviti novo prebivalište, tako da niko nema potrebe da brine, jer ću biti skinut sa poternice", tvrdi Stanojević, kojem ne pada na pamet da se vraća u Srbiju ukoliko ne bude morao.

 

"Za sada sam ovde, započeo sam razne poslove i stvarno mi je lepo. Prija mi promena. Ne verujem da ću se vraćati u Srbiju. Doći ću da vidim majku i sestru, ali kada će to biti, ne znam", otkriva Stanojević.

 

Na pitanje kako je uopšte uspeo da izađe iz zemlje kada se nije okončao proces u kojem je on tužena strana, voditelj kaže:

 

"Ja sam izjavu policiji dao, presuda nije doneta, dotična je davala lažne iskaze... Da sam imao zabranu i da ne mogu da izađem iz zemlje, ja bih bio priveden još na aerodromu. Ne bi me pustili da otputujem u Ameriku", objašnjava Stanojević i dodaje da mu nedostaje Beograd kada je u pitanju noćni provod.

 

"Prestonica Srbije je broj jedan kada je noćni život u pitanju. Nema grada koji ima provod, klubove i vesele ljude kao što to ima Beograd. Imam tu puno dragih ljudi, ali je došlo vreme za promene, a Amerikom sam jako zadovoljan", objasnio je voditelj.

 

Sa druge strane, fitnes-instruktorka Ana Marija Žujović kaže da je šokirana Vladimirovim postupkom.

 

Kurir / Zorana Jevtić
Kurir / Zorana Jevtić

"Poternica je podignuta i to je sve što mogu da vam kažem. Nadam se da će se taj slučaj uskoro rešiti", bilo je sve što tužilja želela da nam kaže, a tvrdnje Stanojevića da će biti skinut sa poternice Ana Marija nije želela da komentariše:

 

"Ne mogu ništa da vam kažem dok ne bude završeno suđenje".

 

Podsećanja radi, u februaru 2015. godine voditelj je, prema tvrdnjama Ana Marije, upao u njen stan iza ponoći i nakon verbalne rasprave, udario je, zbog čega je ujutru ustala sa podlivom ispod oka. Prema poslednjim saznanjima, voditelja očekuje zatvor od 8 meseci.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...