Romantična veridba

Vlada Stanojević zaprosio devojku: Prsten od belog zlata sa brilijantom stavio u čašu šampanjca

Voditelj se sa devojkom trenutno nalazi na putovanju po Italiji, gde je rešio da je zaprosi i njihovoj vezi da novu notu
Celebrities
16:56h
Vlada Stanojević zaprosio devojku: Prsten od belog zlata sa brilijantom stavio u čašu šampanjca
Foto: Instagram / Vladimir Stanojevic

Voditelj Vlada Stanojević sinoć je stavio tačku na momački život i zaprosio svoju devojku.

On je već pet meseci u vezi sa fitnes prvakinjom Anom Marijom Žujović, a nedavno su demantovali i navode da će uskoro postati roditelji.

Njih dvoje se trenutno nalaze na putovanju u Italiji, gde je voditelj odlučio da je zaprosi i njihovoj vezi da novu notu.

"Vlada je Anu izveo u restoran na večeru sa osmišljenim planom i u dogovoru sa osobljem, prsten od belog zlata sa brilijantom stavio u čašu šampanjca. Bio je veoma nervozan i uzbuđen, ali je sve teklo po planu, pa je ona odmah nakon što su seli za rezervisani sto u odvojenom delu restorana tražila da popiju šampanjac pre večere. Vrlo se iznenadila i nije mogla da sakrije radost kada je u čaši videla prsten, koji je odmah izvadila i stavila na ruku. Pristala je istog trenutka da se uda za njega, a romatična večera trajala je do duboko u noć, gde su golupčići naočigled svih razmenjivali nežnosti", kaže izvor blizak voditelju.

"Za kraj nezaboravnog krstarenja", napisao je Vlada ispod ove fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs