Pogodili ga stihovi pesme

Vladimir Stojković ne spava otkad nema Bojane!

Poznati golman je prošlog petka tokom provoda na jednom od beogradskih splavova otpevao omiljenu pesmu, koja opisuje ljubavnu situaciju s njegovom bivšom dragom
Šuška se 10.09.2013. - 19:35h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Golman Partizana je naručio numeru Istina je, druže da mu otpeva Šako Polumenta prošlog petka na splavu. U njoj se opisuju ljubavni problemi u kojima Vladimir Stojković prepoznaje svoj razvod sa Bojanom Rajić.

 

„Ja sad plačem, boga molim, da je vrati, jer je volim...“, ovako glase stihovi pesme.

 

Nakon utakmice Srbija - Hrvatska golman reprezentacije je s rođenim bratom Vladanom Stojkovićem i nekoliko prijatelja uživao u jednom od separea na ovom popularnom splavu, a onda je nastupio Šako:

 

- Stojke, evo tvoja omiljena, specijalno za tebe - najavio je Polumenta gledajući u sportistu i počeo da peva: „Istina je, druže, istina je sve, noćima ne spavam otkad nema nje...“, kaže izvor Kurira koji je bio na licu mesta.

 

Vladimir je istog trenutka digao čašu i nazdravio s društvom, a onda od početka do kraja otpevao pesmu s Polumentom uglas. Mnogi koji su bili na istom splavu prokomentarisali su da Vladimir obožava ovu numeru upravo zbog Bojane, od koje bi u najskorijem periodu trebalo i sudski da se razvede. Ali ljubav je očigledno i dalje prisutna s njegove strane.

 

S njim te večeri nije bila njegova devojka Dejana Živković. Da ga je pratila, nismo sigurni da bi smeo da naručuje pesme u kojima pronalazi svoju patnju za bivšom ženom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...