Nesrećan kraj

Severina i Milan: Nakon ljubavi pale teške reči, ucene i optužbe

Velika ljubavna priča između popularne pevačice i srpskog biznismena dobila je i te kako tužan kraj koji je, pre svega, obeležila borba za starateljstvo nad detetom
Šuška se
05:16h Autor:
Severina i Milan: Nakon ljubavi pale teške reči, ucene i optužbe
Foto: Kurir

Milan Popović već mesec i po dana nije video sina Aleksandra i mnogo pati zbog toga. Vraćaju mu se strašne slike iz detinjstva kada su se njegovi roditelji borili za starateljstvo nad njim, a on išao u sudnicu da se izjasni sa kojim roditeljem želi da živi.

"Poznavajući to iskustvo, učiniću sve kako bih sprečio da se nešto slično dogodi Aleksandru. Ja ne tražim da dete bude moje i nisam saglasan da dete bude samo Severinino. Insistiram i radiću sve da dete bude naše zajedničko, da zna kako ima i mamu i tatu koji ga jednako vole", ispričao je Popović.

Međutim, Severina je nepokolebljiva u nameri da se njihov sin Aleksandar poveri njoj na izdržavanje i čuvanje i da Milan viđa dete isključivo u njenom prisustvu. Ona se, kako se priča, plaši da Milan ne otme sina, ali se pribojava i da u njenom odsustvu ne gaji dete po principima feng-šuija.

Hrvatski mediji pišu i da Severina nije želela da živi po tim pravilima i da ju je Milan navodno terao da pije raznorazne čajeve i da joj je zabranio da farba kosu. S druge strane, čuju se priče i da se rat, ustvari, vodi oko ogromne Milanove imovine, koju je Severina, navodno „popisala“ savetujući se sa advokaticom koja je sarađivala i sa Milanom. Sa njom se pevačica savetovala kako da što bolje prođe u sporu sa njim, oko plaćanja alimentacije, viđanja deteta...

Dok čeka prvo ročište, Milan po sopstvenom priznanju plače i moli se bogu da sin pripadne i njemu i majci. Za to vreme, Severina šeta malog Aleksandra po Dubrovniku i snima novu pesmu.

Severina ne dozvoljava Milanu da viđa dete nasamo, već samo u njenom prisustvu. Popularna pevačica potpuno isključuje mogućnost zajedničkog starateljstva nad malim Aleksandrom i insistira da tete pripadne njoj. Popović plaća 10.000 evra mesečnu alimentaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs