Napad iz čista mira

Džastin Biber pretučen u klubu u Torontu

Tinejdž zvezdu napao mladić koji ga je nekoliko puta udario pesnicom, ali ipak nije uspeo da ga nokautira
Šuška se
00:06h Autor:
Džastin Biber pretučen u klubu u Torontu

Džastin Biber (Justin Bieber) je napadnut u noćnom klubu u Torontu, a nepoznati mladić je pevača prvo povukao za košulju, pa ga je udario pesnicom.

Sve se odigralo kad je Biber oko tri sata posle ponoći odlučio da izađe iz VIP dela u kojem je sedeo i pridruži se "običnim ljudima“ koji su igrali na podijumu. Ali nisu mu se svi obradovali. Ne zna šta je iznerviralo momka koji je nasrnuo na pevača. Epilog priče je da je Džastin iznenada "popio“ pesnicu, pa je usledilo još dva udarca, ali je sve izdržao na nogama. Napadač nije uspeo da ga nokautira. Možda i bi da u tuču nije uletelo obezbeđenje kluba, koje je napadača ubrzo savladalo, a potom izbacilo iz lokala.

Oborili su ga prvo na pod, a Džastin je vikao: "Eto ti sad, to ti je kad mene zajebavaš". Očigledno je tinedjž zvezdi bilo lako da ispadne šmeker tek onda kad su drugi priskočili da ga brane od pobesnelog mladića, jer sam to nije mogao.Kad je napadač izbačen iz kluba, Džastin se vratio u VIP deo, gde je bio na sigurnom i pridružio se svojim prijateljima.

Da ovo nije prva neprijatna situacija u kojoj se Džastin Biber našao, govori priča od pre godinu dana kad je napao paparaca koji ga je uslikao s tadašnjom devojkom Selenom Gomez. Nekoliko puta su ga izbacivali pijanog iz klubova, a neretko je znao da započne kavgu, kao i da pljuje slučajne prolaznike, di džejeve, ali i svoje obožavetelje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs