Ostalo je samo prijateljstvo

Svako ide svojim putem: Katarina Živković našla dečka, Bane Janković se ženi!

Pevačica je u vezi sa fudbalerom, dok je maneken svoje srce poklonio devojci koja nije poznata javnosti
Šuška se
14:12h Autor:
Svako ide svojim putem: Katarina Živković našla dečka, Bane Janković se ženi!
Foto: Kurir

Pevačica Katarina Živković konačno je našla dečka, fudbalera Miloša Degeneka, a njen bivši verenik Bane Janković odlučio je da se ženi!

Iako se spekulisalo da su se pevačica i maneken pomirili, istina je da je svako nastavio svojim putem. Kako Kurir saznaje, novi Kaćin dečko, kog mesecima krije od javnosti, jeste fudbaler koji igra u Minhenu.

"Miloš je kao dete s roditeljima prebegao iz Knina u Australiju, odakle je trbuhom za kruhom otišao u Nemačku da gradi karijeru fudbalera. Kaću je upoznao pre nekoliko meseci i odmah su započeli vezu, ali tek nedavno su to priznali prijateljima", kaže izvor blizak novopečenom paru.

Pevačica je tek pre dva dana na društvenim mrežama objavila fotografiju s novim dečkom, ali se potrudila da ostane misteriozna tako što nije pokazala celo njegovo lice. Neki su posumnjali da je u pitanju marketinški trik, a drugi su joj poručili da joj je novi dečko pun pogodak.

Ostavio je pred oltarom: Evo kako je najveće poniženje u životu prihvatila kao blagoslov! (FOTO)

S druge strane, i njenom bivšem vereniku krenulo je na ljubavnom planu.

"Bane je rešio da se skrasi. On i njegova devojka Mirjana Dimović sudbonosno Da izgovoriće na proleće, a pripreme za svadbenu ceremoniju su u toku", kaže izvor.

Živkovićeva nije odgovarala na pozive i poruke, dok je Janković kratko poručio:

"Već izvesno vreme ne komentarišem privatni život, a isto tako ne želim da govorim ni o Kaćinoj privatnosti. Hvala vam na razumevanju", bio je jasan Bane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs