Zaljubljena do ušiju

Molila da mediji ne objave vest: Katarina Živković smuvala oženjenog fudbalera!

Nemojte, molim vas, uništavate mi sve veze, zamolila je pevačica novinare
Šuška se
08:44h Autor:
Molila da mediji ne objave vest: Katarina Živković smuvala oženjenog fudbalera!
Foto: Instagram Printscreen / Katarina2789

Pevačica Katarina Živković definitivno voli fudbalere! Nakon veza sa Stefanom Mihajlovićem i Milošem Degenekom, pevačica je smuvala napadača Rada Borka Veselinovića!

Kako Kurir saznaje, folkerka i fudbaler započeli su romansu prošle nedelje, i to čim su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Kaća je odlepila za Veselinovićem i nimalo joj nije smetalo to što je on i dalje u braku s javnosti nepoznatom ženom, s kojom, inače, ima sina.

U sredu je viđena kako se ljubi sa Borkom na nastupu Tropiko benda, gde su se provodili do ranih jutarnjih sati.Pozvali smo Leskovčanku, a ona nas je molila da ništa ne objavimo.

"Nemojte, molim vas! Uništavate mi sve veze. Pustite me normalno da živim. Borka poznajem kratko i zaista je normalan dečko, nemojte i to da mi pokvarite", kukala je pevačica, koja je najozbiljniju vezu imala s manekenom Banetom Jankovićem.

Sa druge strane, Veselinović je potvrdio ova saznanja.

"Kaća je bila sa mnom na splavu. Divna je devojka. Za kratak period, koliko je poznajem, shvatio sam da bih s njom mogao da uđem u neku ozbiljnu priču", iskren je fudbaler.

Zašto žene padaju na oženjene muškarce: Postoje samo 3 razloga!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs