Odlična ponuda

Snežana Dakić našla novi posao: Za 300.000 dinara uređivaće novi kanal!

Planirano je da TV kanal u početku bude isključivo zabavnog karaktera, a da kasnije razvije i ostale vrste programa, među kojima je informativa
Šuška se 20.11.2015. - 10:55h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Bivša voditeljka televizije Pink Snežana Dakić dobila je ponudu da bude glavna urednica novog kablovskog kanala koji pokreće Telekom Srbija.

 

Autorka emisije Život u trendu, koja je posle deset godina skinuta s programa Pinka, biće na čelu TV kanala koji će se emitovati u okviru paketa IPTV, saznaje Kurir.

 

Snežana Dakić (45) u bikiniju: Ovako izgleda njeno telo i lice bez šminke! (FOTO)

 

Njena zamenica trebalo bi da bude Nina Radulović Lečić, takođe lice Pinka.

 

Kako smo saznali od izvora bliskog Snežani, pored odličnih uslova za rad i stvaranje novog brenda, Snežana je dobila i pristojnu platu.

 

"Za mesto glavne urednice ponudili su joj platu od 300.000 dinara. Oduševljena je idejom da joj Nina bude zamenica jer veoma poštuje njen rad. Planirano je da TV kanal u početku bude isključivo zabavnog karaktera, a da kasnije razvije i ostale vrste programa, među kojima je informativa. Ona se još dvoumi da li da prihvati ponudu jer nije imala iskustva u informativnim redakcijama, pa ne zna kako bi se tu snašla. Ako pristane, sigurno je da će se na tom kanalu emitovati i njena emisija Život u trendu, a i Nina će takođe imati autorsku emisiju", rekao je naš izvor.

 

Kako bismo proverili saznanja, pozvali smo Dakićevu.

 

"Ne bih ništa komentarisala o tome. Naravno, javnost ću o svemu obavestiti kada za to dođe vreme. To će biti vrlo brzo", kratko je rekla Snežana.

 

Slučajno je zaspao na poslu: Kad se probudio, doživeo je šok koji će zauvek pamtiti! (VIDEO)

 

I njena koleginica Nina bila je zagonetna.

 

"Moja politika je da ne pričam o novim projektima dok to prvo ne urade poslodavci. Tako će i sada biti", poručila nam je voditeljka.

 

Foto: Facebook / Nina Radulović Lečić
Foto: Facebook / Nina Radulović Lečić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...