Talentovana i za pevanje

Prihvatila ponudu: Lepa Šeherezada menja posao!

Da ima neiscrpnu snagu i energiju Berguzar Korel je dokazala uspešno realizovanim projektima. Ovog puta se latila mikrofona i sve oduševila
Šuška se
03:48h Autor:
Prihvatila ponudu: Lepa Šeherezada menja posao!
Foto: Facebook / Bergüzar Korel

Turska TV zvezda, lepa Berguzar Korel, Šeherezada iz "1001 noći" i supruga slavnog Halita Ergenča, sultana Sulejmana iz "Sulejmana Veličanstvenog", definitivno je pokazala da ima neiscrpnu energiju.

Ovih dana prihvatila je ponudu muzičara Ajkuta Gurela da snimi album. A kako je Devica u horoskopu, i tom projektu posvetila se maksimalno, te je, pišu turski mediji, angažovala učitelja pevanja i sa njim svakodnevno radi u studiju kako bi što bolje iskoristila glasovne mogućnosti, piše Lisa.rs.

<\/div>

Repertoar za album bira veoma pažljivo, a od velike joj je pomoć i suprug Halit koji je svojevremeno diplomirao pevanje na muzičkoj akademiji.

Da ima muzički potencijal Berguzar je pokazala još 2010. u seriji "Nedovršena pesma" u kojoj joj je partner bio markantni Bulent Inal. Tumačila je lik Feraje, kafanske pevačice, i u svakoj epizodi snimila po jednu pesmu. To je odmah privuklo pažnju muzičkih producenata, ali je Berguzar, koja je u februaru te godine rodila sina Alija, njihove ponude glat odbijala obrazlažući da je prevashodno glumica, a i da ne želi novi angažman jer hoće da bude uz bebu.

Kako se neguje čuvena Šeherezada: Njen izvor lepote, vitalnosti i zdravlja!

<\/div>
No, to je nije sprečavalo da na privatnim i poluprivatnim slavljima uzme mikrofon i zapeva. Zapevala je i u seriji "Karadaji" koja se završila u junu, a gde joj je partner bio neodoljivi Kenan Imirzalioglu. Nakon toga ponovo je bila zatrpana ponudama da snimi album. Kako je odlučila da ove sezone napravi pauzu u glumačkoj karijeri i uživa u stvarima koje je raduju, glumica je prelomila i prihvatila predlog poznatog muzičara Ajkuta Gurela.

Gurel nerado iznosi detalje ovog projekta, ali je oduševljen glasom lepe glumice: “Berguzar ima sasvim posebnu boju glasa. Ali mi ne želimo da je prevedemo u muzičke vode. Biće to veoma stilizovan album, a najveći deo prihoda od njega ići će u dobrotvorne svrhe. Radimo i dalje na izboru pesama, zasada smo napravili nekoliko demo-snimaka".

Niko nije precizirao kada će se album pojaviti u prodaji, ali se brojni fanovi šarmantne glumice nadaju da će to biti oko nove 2016. godine.

Lice anđela, duša đavola: Ko je bila prava sultanija Hurem?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs