Šokantna otkrića

Elizabet Tejlor imala samo 14 godina kada mu je bila ljubavnica: Aferu otkrila njegova žena! (FOTO)

Miki Runi je sa Elizabet Tejlor, koja je tada imala 14 godina, imao seksualne odnose u leto 1946. godine, nakon čega mu je njegova supruga Beti napravila scenu za pamćenje
Šuška se
15:04h Autor:
Elizabet Tejlor imala samo 14 godina kada mu je bila ljubavnica: Aferu otkrila njegova žena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Beti je, sa sinom Mikijem Juniorom u naručju, u trenutku dok je bila trudna s drugim detetom, nenajavljeno banula u studio u Los Anđelesu jer je htela da iznenadi muža Mikija Runija. Zaprepastila se kada je zatekla Elizabet Tejlor kako na kolenima kleči ispred njega, piše u knjizi "The Life and Times of Mickey Rooney".

Glumački par je godinama skrivao vezu od javnosti, a sve o zabranjenoj ljubavi je ispričala porodična prijateljica Beti Džejn Bejker, koja je s holivudskim glumcem bila u braku od 1944. do 1949. Pokojni Miki Runi s Elizabet Tejlor, koja je tad imala 14 godina, imao seksualne odnose u leto 1946.

Supruga Beti mu je napravila scenu za pamćenje u studiju, ali je svejedno ostala s njim.

Razuzdana Elizabet Tejlor: Otkriveno čime je ucenjivala muškarce! (FOTO)

"Angažovala je najboljeg advokata i dobila novac u zamenu za ćutanje, ali nije bila srećna. Nadala se da će se Runi promeniti i da će biti veran, ali to nikad nije dočekala", rekla je prijateljica.

Beti je posle razvoda zahtevala da joj bivši suprug plaća oko 15.500 dolara godišnje sledećih 15 godina, a dobijala je i 12.500 dolara za zdravstvene troškove. Samo osam dana nakon što je dobila sudsko rešenje o razvodu, Beti Džejn, koja je bila prateća pevačica Elvisa Prislija, Frenka Sinatre i Sema Kuka, udala se za muzičara Badija Bejkera. Portparol koji je radio za pokojnu Tejlor kaže da nije imao pojma za njenu aferu s pokojnim Runijem.

Kleli ga, drogirao se, varao ženu: Bahati život kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs