Nemoral na dvoru

Naizgled dosadan porodični čovek: Evo koje perverzije je godinama radio švedski kralj! (FOTO)

Jedan od najdugovečnijih evropskih monarha u javnosti je doživljavan kao šarmantan čovek kojem je najdraži hobi kampovanje, a najopasnija zabava vožnja brzim automobilima
Šuška se
02:30h Autor: ,

Jedan od najdugovečnijih evropskih monarha u javnosti je doživljavan kao šarmantan, porodični čovek kojem je najdraži hobi kampovanje, a najopasnija zabava vožnja brzim automobilima. Ali, njegova neautorizovana objavljena biografija, koja se odmah prodala u dvadeset hiljada primeraka, otkrila nepoznato naličje švedskog kralja.

 

Autor Tomas Sjeberg tvrdi da mu je umesto boravka u prirodi, u mladosti bio draži grupni seks, zabave sa striptizetama i veze sa mladim devojkama, među kojima je bila i Kamila Henemark, pevačica pop grupe Army of Lovers. Dokaze o tom razuzdanom životu navodno već godinama skrivala švedska tajna služba.

 

Koautori knjige izjavili su da su želeli da predstave kralja „kao običnu osobu” kao i način na koji ga njegovo okruženje vidi.

 

Tajni ugovor: Šta se krije iza srećnog braka princa Alberta i princeze Šarlin?

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Knjiga je izazvala veliki skandal u Švedskoj gde je Karl Gustav dugo vremena predstavljao gotovo savršeni primer modernog monarha - šarmantan, dostojanstven i pomalo dosadan porodični čovek.

 

Autori biografije tvrde da su na razuzdanim zabavama poznate švedske manekenke skidale odeću i plesale gostima u krilu, a da su pojedine i spavale sa kraljem, ponekad i dve u isto vreme.

 

Autori koji otkrivaju mnoge druge pikanterije kao što je veza koju je krajem 90-ih kralj imao sa Kamilom Henemark, tamnoputom pevačicom švedske pop grupe.

 

„Znala je da je kraljica Silvija svesna njihove veze i plašila se da će postati najomraženija žena u Švedskoj ukoliko bi to bilo obelodanjeno”, stoji u biografiji.

 

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Knjiga opisuje i kako je Karl XVI Gustav dovodio sebe u opasnost odlazeći u sumnjive noćne klubove.

 

Autori, koji se prvenstveno pozivaju na anonimna svedočenja, navode da je na Olimpijskim igrama u Atini 2006, kralj Karl Gustav potrošio 10.000 dolara u jednom noćnom klubu i da je proveo dva sata u sobi sa jednom striptizetom.

 

Šveđani su prema kralju gajili posebna osećanja, naročito od kada su saznali za njegovo teško detinjstvo u kojem se borio sa disleksijom i očevom pogibijom u saobraćajnoj nesreći, posle koje je sa 27. godina stupio na presto.

 

„Razgovarao sam sa porodicom i sa kraljicom. Odlučili smo da okrenemo novi, list, jer je, koliko sam shvatio, reč o događajima iz davnih dana”, izjavio je kralj, prenela je švedska agencija TT.

 

Sirota plemkinja Grejs Keli: 10 činjenica koje niste znali o fatalnoj plavuši!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs