Saznajte

Tajni ugovor: Šta se krije iza srećnog braka princa Alberta i princeze Šarlin?

Naizgled radosna kraljevska porodica liči na nešto potpuno drugačije kada se ugase kamere
Šuška se
02:06h Autor:
Tajni ugovor: Šta se krije iza srećnog braka princa Alberta i princeze Šarlin?
Foto: Profimedia

Princeza od Monaka, Šarlin navodno je potpisala tajni predbračni ugovor pre udaje za princa Alberta po kome mora da bude sa njim u braku bar pet godina.

Brojni mediji već predviđaju krah braka, a kao glavni razlog navode to što je Šarlin saznala da ju je Albert varao, te da je za to vreme dobio još dvoje vanbračne dece.

Najtužnija srpska ljubavna priča: Zbog kukavičluka upropastio život Lenki Dunđerski!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Princeza je navodno bila prisiljena da se uda za Alberta kako bi se prikrili njegovi skandali, a njoj će zauvzvrat nakon isteka ugovora biti isplaćena određena suma novca kao nadoknada.

Šarlin ne sme da se razvede od Alberta još uvek, jer će u suprotnom izgubiti kako novac, tako i starateljstvo nad decom.

Princeza od Monaka Šarlin, pokušala je čak tri puta da pobegne od ugovorenog braka za Južnu Afriku, što joj nije pošlo za rukom.

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prvi put je pokušala da pobegne u maju, kada je bila u Parizu na probi venčanice. Tokom boravka u francuskoj prestonici, utočište je pronašla u ambasadi svoje zemlje.

Drugi pokušaj bekstva, bio je za vreme održavanja trke Formule 1 u Monaku. Konačno, samo nekoliko dana pred venčanje, njoj su oduzeta dokumenta na aerodromu u Nici.

Tako je, ponesena emocijama, u sred ceremonije venčanja, nesrećna Šarlin zaplakala, na šta je njen suprug Albert bio potpuno ravnodušan.

Sirota plemkinja Grejs Keli: 10 činjenica koje niste znali o fatalnoj plavuši!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs