Dramatično

Gorka sudbina Kejtlin, nekada Brusa Dženera: Optužena za ubistvo starice!

U nesreći je povređeno još petoro dece i dvoje odraslih
Šuška se
06:22h Autor:
Foto: Profimedia

Istražitelji će predložiti da Kejtlin Džener odgovara za ubistvo iz nehata zbog učestvovanja u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubila 69-godišnja Kim Hauvi.

 

Saobraćajna nesreća dogodila se u februaru ove godine, a Džener se svojim automobilom tada zabio u zadnji deo "leksusa" kojim je upravljala Hauvijeva, pa je izgurao automobil u saobraćajnu gužvu gde se u vozilo zabio i "hamer".

 

U nesreći je povređeno još petoro dece i dvoje odraslih.

 

Dubravki Mijatović pozlilo: Otišla da poseti Madžgalja, evo šta je zatekla!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Portparolka kancelarije šerifa u Los Anđelesu Nikol Nisihida izjavila je da su istražitelji utvrdili da je Džener vozio nesigurno s obzirom na stanje na putu i da će do kraja iduće nedelje biti odlučeno o optužnici. Ako je osude, preti joj kazna od godinu dana zatvora.

 

"Moje iskreno saučešće porodici i svima koji su učestvovali ili su povređeni u ovoj groznoj nesreći. Ova je grozna tragedija i ne mogu ni da se pretvaram da mogu da zamislim kroz šta ova porodica prolazi u ovim trenucima. Molim se za njih. Nastaviću da sarađujem na sve moguće načine", stoji u izjavi koju je Dženerova dala dan nakon nesreće.

 

Kako je puklo prijateljstvo: Smrt koja je obeležila život Vlada Divca! (FOTO)

 

Odluka je zasnovana na tome da je Kejtlin prebrzo vozila.

 

Tokom ispitivanja, Kejtlin je rekla da je bežala od paparaca i da je to razlog njene prebrze vožnje. Iako su neki mediji tvrdili da je rijaliti zvezda u tom trenutku pričala telefonom, advokat optužene je to negirao.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...