Saznajte

Obukla burku da se sakrije: Žizel Bundšen operisala lice? (FOTO)

Svetski poznata lepotica je maltene filmskom akcijom pokušala je da prikrije da je posetila jednu kliniku za plastičnu hirurgiju
Šuška se
20:56h
Obukla burku da se sakrije: Žizel Bundšen operisala lice? (FOTO)
Foto: Profimedia

Svetski poznata lepotica, Žizel Bundšen, maltene filmskom akcijom pokušala je da prikrije da je posetila jednu kliniku za plastičnu hirurgiju.

Da bi operacija prošla u strogoj tajnosti, Žizel se dodatno osigurala tako što je za posetu pariskoj klinici za estetsku hirurgiju obukla burku, prenosi New York Post.

Transformacija Cece Ražnatović: Od devojčurka sa sela do dive! (FOTO, VIDEO)

Francuski paparaci koji su vrebali ispred klinike zabeležili su i da jedna od žena nosi sandale sa otvorenim prstima, što nije dozvoljeno po striktnim islamskim propisima odevanja. Da stvar bude još bizarnija, burka je još od 2010. godine zabranjena u javnosti u Francuskoj.

Društvo je bivšem "Anđelu" pravila sestra Rafaela, koja je takođe obukla burku, a do klinike i u povratku vozio ih je Žizelin dugogodišnji vozač. Posle dana i po provedenih na klinici, sestre Bundšen pokupio je isti vozač i odveo ih u jedan spa centar, gde su provele pet dana.

Nije poznato zašto je Žizel operisala kapke, ali list navodi da je grudi odavno želela da sredi, pošto su se opustile nakon dve trudnoće, porođaja i dojenja.

Fotografije koje je paparaco New York Post-a zabeležio možete pogledati OVDE!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs