U agoniji

Jelena Kostov zabrinuta za svoje zdravlje: Doktori ne znaju šta mi je!

Bila sam jako bolesna i pila sam antibiotike, ali sam primala i injekcije. Taman kada sam mislila da je sve prošlo pošto sam primila svu terapiju, pojavile su se neke fleke i modrice
Šuška se
19:02h Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica "Grand produkcije" Jelena Kostov (31) ovih dana prolazi kroz pravu agoniju jer nikako da se oporavi.

 

Jelena Kostov preležala je grip, ali joj se otad zdravstveno stanje stalno pogoršava. Doktori, kako kaže, nemaju odgovor na njena pitanja o tome šta joj je.

 

Imate li grip ili prehladu: Kako da ih razlikujete, koji su simptomi i način lečenja!

 

"Bila sam jako bolesna i pila sam antibiotike, ali sam primala i injekcije. Taman kada sam mislila da je sve prošlo pošto sam primila svu terapiju, pojavile su se neke fleke i modrice od istih tih injekcija. Nešto kao nuspojava. Sada mažem silne kreme i masti ne bih li i to sanirala, ali nažalost, ne prolazi", ispričala je Jelena.

 

Ona kaže da joj se tako nešto nikada pre nije desilo i da ni sama ne zna šta ju je snašlo.

 

"Doktori su mi rekli da se to dešava jako retko. Gotovo da ne pamte kada su imali takav slučaj. Modrice na mom telu me dodatno nerviraju zbog toga što je leto i velike su vrućine, a ja ne mogu da se skinem. Da i ne pominjem što ne mogu nigde na kupanje jer bi bilo strašno kada bih se pojavila u kupaćem kostimu.

 

Naravno, ni sunce nije preporučljivo za stanje u kojem se nalazim. Predstoje mi i nastupi na primorju, pa se samo nadam da će kroz nedelju-dve ovo proći", priča pevačica i dodaje da je jako disciplinovana, te da sluša savete lekara kako bi se što pre vratila na scenu onakva kakva je bila.

 

Drama Jelene Kostov u Dubaiju: Morali smo da idemo peške kroz pustinju!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...