Romansa na pomolu

Snežana Dakić u vezi sa Dejanom Popovićem Tigrom?

Autorka emisije „Život u trendu“ i Dejan Popović sve češće se mogu videti u prestoničkim restoranima i kafićima
Šuška se
14:48h Autor:
Snežana Dakić u vezi sa Dejanom Popovićem Tigrom?
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Snežana Dakić, po svemu sudeći, uživa u vezi sa Dejanom Popovićem, poznatijem pod nadimkom Tigar.

Kako Kurir saznaje, voditeljka i biznismen sve više vremena provode zajedno, a nedavno su viđeni i u njegovom restoranu na Topčideru, u kome su bili nekoliko sati.

"Snežana i Dejan su u poslednje vreme nerazdvojni. Njihovi prijatelji kažu da je njihov odnos više od poslovne saradnje i prijateljstva, ali da oni još ne žele da se eksponiraju u javnosti. Razlog tome je što se Snežana još nije zvanično razvela od supruga Vladimira Mikića", tvrdi dobro obavešten izvor.

Ovim povodom ekipa Kurira pozvala je Dakićevu, koja je imala spreman odgovor.

"Da, bili smo zajedno u jednom restoranu koji je u njegovom vlasništvu, ali smo se dogovarali o poslu. Poznajemo se nekoliko godina. Dejan je jedan uglađen gospodin, različit od onoga kako ga mediji predstavljaju", poručila je Dakićka.

S druge strane, biznismen nije bio raspoložen da priča o svom odnosu sa voditeljkom.- Snežana i ja se poznajemo nekoliko godina. Naš odnos je isključivo poslovne prirode. Neću to da komentarišem", izričit je bio Popović.

Inače, biznismen je javnosti, osim po svađi sa Acom Lukasom, s kojim se i sudi jer tvrdi da mu pevač nije vratio dug, poznat i po vezama sa misicama Tijanom Stajšić i Sanjom Papić, kao i sa modelsicom Anastasijom Buđić.

Ovako je izgledao čovek kojeg sam volela: Snežana Dakić i dalje pati za bivšim mužem! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs