Nakon 10 godina braka

Problemi u raju: Razvode se Dženifer Garner i Ben Aflek? (FOTO)

Nevolje je navodno prouzrokovala glumčeva opsednutost kockanjem i alkoholom
Šuška se
20:04h Autor:
Problemi u raju: Razvode se Dženifer Garner i Ben Aflek? (FOTO)
Foto: Beta

Bračnu idilu Dženifer Garner i Bena Afleka narušili su poroci. Da je njihov brak zaista u krizi, dokazuje i video snimak iz prodavnice na kojoj je Ben nedavno snimljen bez venčanog prstena, koji inače uvek ima na ruci, piše The National ENQUIRER, a prenosi Radar Online.

Pamela Anderson ume da se razvede: Bogatija za milion dolara!

Da nešto nije u redu, moglo se zaključiti i na proslavi rođendana slavne glumice na kojoj se Ben nije pojavio jer je pobegao u Kanadu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Ben je u krizi srednjih godina i pokušava da otkrije šta želi od života i kako da opet bude dobar suprug. Nalazi se na životnoj prekretnici, otkrio je izvor je za The ENQUIRER.

Bračne nevolje navodno je prouzrokovala Benova opsednutost kockanjem i alkoholom. Ipak, glumica daje sve od sebe da spasi desetogodišnji brak pa je svom suprugu odlučila da da još jednu šansu.

Severinin bivši čeka dete: Pevačica zbog ljubomore otkrila vezu sa Igorom!

Sledećih nekoliko meseci biće pravi test i Ben će svojim ponašanjem morati da dokaže da je potpuno drugi čovek, otkrio je isti izvor.

Da podsetimo, par je u braku od 2005. godine, a zajedno imaju i troje dece - devetogodišnju Violet, šestogodišnju Serafinu i trogodišnjeg Samuela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs