Iskreno

Goga Sekulić o porodici pokojnog muža: Kad je Igor umro, i oni su umrli za mene!

Jedino što mogu da kažem jeste da sam posle ove tragedije postala čvršća, jer poznato je da ono što te ne ubije, ojača te, kaže pevačica
Šuška se
14:26h Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Poslednje dve godine za Gogu Sekulić nisu bile idealne. Prvo ju je zadesila smrt muža, a onda i medijska prašina koja se oko toga digla, a koja je trajala sve do pre nekoliko meseci, kad je Goga, kako kaže, sebe konačno rešila da dovede u red – psihički, ali i fizički.

 

Samouverena Goga Sekulić: Najlepša sam i najbolja, verujte mi!

 

Mnoge je zanimalo da li je konačno uspela da izgladi odnose sa majkom pokojnog supruga Igora, a ona je sve iznenadila svojim odgovorom.

 

"A zašto bih to radila? Nemam decu niti ikakav kontakt s tom porodicom. Kad je Igor umro, i oni su umrli za mene. Da bih uspela da krenem dalje i napredujem, morate svi da prestanete da me pitate te stvari. Ja sam se bacila na svoju karijeru, na svoj izgled, na to da ostanem psihički stabilna. Jedino što mogu da kažem jeste da sam posle ove tragedije postala čvršća, jer poznato je da ono što te ne ubije, ojača te. Napravila sam veliku selekciju ljudi. Mislila sam da su mi neki prijatelji, pa sam shvatila da nisu. Mnoge sam tad isključila, raskrstila s njima i sad mi je mnogo lakše. Idem dalje", rekla je Goga.

 

Ispovest Goge Sekulić koja je šokirala javnost: Držali su me kao robinju u Turskoj!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...