Odlučan

Topalko zabranio ćerki da se viđa sa Vladom Stanojevićem!

Njegovu mezimicu je naljutio tatin stav i ušli su u raspravu, ali je Topalkova zadnja reč, tako da Helena može da se ljuti koliko hoće
Šuška se
01:14h
Topalko zabranio ćerki da se viđa sa Vladom Stanojevićem!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač Milan Topalković Topalko oduvek je podržavao svoju ćerku u svemu, i kako kaže, nije strog otac, ali njenu vezu sa Vladom Stanojevićem nije aminovao, pa joj je čak zabranio da se viđa sa Vladom.

Naime, kako je rekao izvor, Helena je sve vreme pričala da su ona i Vlada prijatelji i da putovanje ide sa drugaricom. Kada je saznao da je sa Vladom u Italiji, bio je veoma ljut.

"Topalko se veoma naljutio kada je saznao da Helena i Vlada uživaju u Italiji. Ona je njega obavestila da putuje ali sa drugaricama, a onda su se pojavile njihove slike sa putovanja. Milan je sačekao da se njegova ćerka vrati u Beograd, a onda je seo sa njom i razgovarali su. On joj je rekao da ne podržava tu vezu i zabranio joj da se viđa sa Stanojevićem.

Nova ljubav Tejlor Svift - Smuvala poznatog di-džeja! (FOTO)

Njegovu mezimicu je naljutio tatin stav i ušli su u raspravu, ali je Topalkova zadnja reč, tako da Helena može da se ljuti koliko hoće. Čak je i Vladimir tvrdio da mu je Topalovićeva samo drugarica i da je on štiti od udvarača, a to je rekao da bi zavarao trag. Njena mama je upućena u celu stvar i ona podržava njihovu vezu, ali Topalko ne želi da čuje za to. Kada Helena napuni 18 godina i bude svoj čovek, može da radi što hoće, zasad joj Milan ne dozvoljava", ispričao je izvor.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs