Detalji koji će vas zaprepastiti

Otkrivene mračne tajne: Šta se dešava u vili Hjua Hefnera!

Izgleda da život plejboj zečica nije samo alkohol, seks i zabava
Šuška se
17:32h Autor:
Otkrivene mračne tajne: Šta se dešava u vili Hjua Hefnera!
Foto: Profimedia

Iako plejboj vilu svi zamišljaju kao "raj na zemlji", nije sve tako bajno. Vila ima svoje mane, kao i vrline. Na prvom spratu vile, osim velikog ulaza, nalaze se i kuhinja i deo za ručavanje. Na spratu su sobe zečica, kao i glavna spavaća soba Hjua Hefnera.

Zvuči gotovo neverovatno da čovek u poznim godinama ima armiju idealnih devojaka oko sebe i da one sve uživaju da budu deo plejbojevog carstva. Neverovatnim se čini i život čuvenih zečica, ali kako zapravo izgleda radni dan jedne devojke sa ovom titulom?

Jeziv život Nine Morić: Cena života na visokoj nozi!

Zečica u penziji, koja je želela da ostane anonimna, iskreno je progovorila o svom iskustvu. Iako one, naizgled, uživaju u svom poslu, svaka zečica sa sobom nosi mračnu tajnu iz vile. Unutar nje vlada određena hijerarhija, u kojoj je Hefner odavno postavio pravila od kojih nema odstupanja. Verovali ili ne, u divljoj plejbojevoj vili postoji policijski sat, tačnije, posle 21 sat nema mrdanja iz vile.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon 21 sat, devojke mogu da izađu samo kao pratnja Hefneru, a u suprotnom gubile bi svoj nedeljni džeparac, koji iznosi 1.000 dolara i veoma je važan, jer dame nemaju pravo ni na kakav drugi posao izvan vile. Pored toga, devojke dobijaju i automobil, medicinsku negu, ali i kozmetičke operacije. Za ovo strogo pravilo brine se osoblje vile, koje pomno prati i beleži kretanje stanarki.

Dok je ova anonimna zečica radila u plejbojevom klubu u Engleskoj pravila su bila veoma stroga. Sve zečice morale su da budu na poslu sat ranije i taj sat im se nije plaćao. Za to vreme, svaka zečica morala je da nalakira nokte, napravi savršene lokne i da se besprekorno našminka.

Pozajmila šminku od drugarice i postala invalid: Tragična sudbina mlade mame (27)!

Nekoliko minuta pre početka smene, "mame zečice" bi ih pregledale i ukoliko nisu bile na nivou zadatka i ukoliko njihov izgled nije ispunjavao kriterijume, morale su da isprave te propuste. Svaki minut koji izgube u ispravljanju svojih grešaka u izgledu, odbijao bi im se od plate.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ukoliko bi neko od prisutnih "dubokog džepa" odlučio da časti zečicu, mali deo tog bakšiša odlazio bi njoj. Bakšiš svih zečica sakupljao se na jednom mestu. Na kraju meseca, od ukupne sume bakšiša oduzimao se doprinos kojim su se plaćale takse. Od sume koja ostane, delio se bakšiš svim zečicama, čak i onima koje ga nikada nisu zaradile.

Razuzdana Elizabet Tejlor: Otkriveno čime je ucenjivala muškarce! (FOTO)

Vila Hju Hefnera bio je zlatni kavez za njegovu bivšu partnerku Holi Medison. U njenim memoarima U zečijoj rupi, ona navodi kako život u vili nisu bili samo seks i odlična zabava, kako ga javnost, inače, idealizuje. Život u zloglasnoj vili uopšte nije bio ostvarenje sna, štaviše, vrlo se brzo pretvorio u noćnu moru. Nakon što je izgubila svoj identitet, samopoštovanje i nadu za budućnost, Holi je razmišljala o samoubistvu, navodi se u knjizi.

Hefnerova bivša verenica, Kimberli Konrad, opisuje ga čoveka koji voli da kontroliše druge ljude. Lista gostiju za čuvene žurke vrlo je ekskluzivna, a Hefner odlučuje ko će proći kroz kapije vile. Ponekada se ulaznice mogu naći na aukcijama i koštaju hiljade dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs