Ljubav jača od ponosa

Maja Marijana se pomirila sa mužem: Oprostila mu batine!

Zaboravila je i na incident od prošle godine, kad je Šmakić sa svojim sinom prebio njenog prijatelja, slikara Miloša Ostojića, koji joj je pružao utočište uvek kad je bežala od porodičnog nasilja
Šuška se
17:42h Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Maja Marijana je zaboravila na sve udarce koje joj je zadao bivši muž Mladen Šmakić i nedavno mu je pružila ruku pomirenja.

 

Ona mu je oprostila batine koje je godinama trpela, pa i one od pre dve godine, kad je završila u bolnici zbog potresa mozgaZaboravila je i na incident od prošle godine, kad je Šmakić sa svojim sinom prebio njenog prijatelja, slikara Miloša Ostojića, koji joj je pružao utočište uvek kad je bežala od porodičnog nasilja. Bivši supružnici, tvrde naši izvori, u poslednje vreme često se mogu videti zajedno, a Mladen se nedavno na snimanju „Grandove“ emisije pohvalio da je bio s Majom na njenom nastupu u kafani Zorice Marković.

 

"Maja super radi, baš ima posla. Sinoć smo bili na njenoj svirci. Bilo je puno. Ona je posle nastupa otišla kući jer je bila umorna, a Zorica Marković i ja smo otišli na klopu i zaginuli do sedam ujutru", hvalio se Mladen.

 

Nakon batina počeo da je uhodi - Bivši dečko Mie Borisavljević se uselio u njenu zgradu!

 

Inače, Šmakić, otkako ga je Maja napustila, pevačici nije dao mira. Na sve načine je pokušavao da se pomiri s njom. Ona je donedavno bila nesalomiva, ali je na kraju popustila. Iako je podnela zahtev za dobijanje starateljstva nad njihovom ćerkom, s bivšim je ponovo u dobrim odnosima.

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Mladen je pokušavao da se pomire, ali ona nije želela. Bila je povređena. Kako je vreme prolazilo, situacija se smirila i ona je rešila da ponovo s njim ima normalnu komunikaciju. On ide s njom na nastupe, a i redovno je posećuje. I dalje ne žive zajedno, ali njihovi prijatelji veruju da će se Maja uskoro vratiti u zajednički stan", rekao je izvor.

 

Pozvali smo pevačicu, kojoj nije bilo pravo što se ponovo poteže tema njenog odnosa s Mladenom.

 

"Te priče mi više idu na živce. Koga zanima naš privatni odnos i šta on priča?! Mladen i ja smo u dobrim odnosima, imamo ćerku, ali ne živimo zajedno. To je dosadna i izlizana priča, koja ne treba da interesuje nikog osim nas dvoje", rekla je Maja za Kurir.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...