Odlučila da progovori

Bivša zečica šokirala priznanjem: Razmišljala sam o samoubistvu zbog života sa Hjuom!

Holi Medison sada uživa u mirnom životu i, sudeći po onome što je napisala u svojim memoarima, presrećna je što više ne mora da živi u Plejbojevoj vili
Šuška se
11:50h Autor:
Bivša zečica šokirala priznanjem: Razmišljala sam o samoubistvu zbog života sa Hjuom!
Foto: Reuters

Nakon što je napustila Plejbojevu vilu, Holi Medison (35) se venčala s Paskvalom Rotelom. Zajedno imaju dvogodišnju ćerkicu Rejnbou Auroru.

Holi uživa u mirnom životu i, sudeći po onome što je napisala u svojim memoarima "U zečijoj rupi" ("Down the rabbit hole"), presrećna je što više ne mora da živi u Plejbojevoj vili. Iako je godinama uživala s Hjuom Hefnerom (88), Holi u memoarima otkriva da život u vili nije bio samo seks i odlična zabava, već nešto sasvim drugo.

"Život u vili ubrzo je postao prava noćna mora. Izgubila sam svoj identitet, samopoštovanje, a kad sam ležala sama u kadi, razmišljala sam o samoubistvu", napisala je Holi u memoarima čije je delove objavio Us Weekly.

Kendra Vilkinson: Morala sam da budem pijana i drogirana da bih podnela seks sa Hefnerom! (VIDEO)

Holi je otkrila sve o "zečicama" koje su naizgled nasmešene i drage, a spremne su, kako piše, da zabiju nož u leđa kome god, bez da trepnu. U kući takođe postoje stroga pravila kojih devojke moraju da se pridržavaju.

"Radujem se otkrivanju tajni i uklanjanju zabluda koje postoje oko mog života", kaže Holi i dodaje da se ne boji osude Hjua Hefnera (88).

I bivša "zečica" Kimberli Konrad život u Hefnerovoj vili nije opisala kao idealan. Hjua je okarakterisala kao zavisnika od kontrole čija je soba uvek bila prljava jer su je čistačice spremale samo kada ih je on nadzirao.

Seks bomba koja je rekla ne Hjuu Hefneru: Vučica sa Vol strita (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs