Ko bi rekao

Irina Šajk progovorila o vezi sa Ronaldom: Osećala sam se ružnom i nesigurnom!

Nakon nekoliko meseci od raskida dugogodišnje veze, manekenka je u poslednjem intervjuu ispričala da je bila nesrećna pored fudbalera
Šuška se
13:14h Autor:
Irina Šajk progovorila o vezi sa Ronaldom: Osećala sam se ružnom i nesigurnom!
Foto: AP

Ruska manekenka Irina Šajk priznala da je raskinula vezu sa najboljim fudbalerom sveta Kristijanom Ronaldom, jer on nije bio njen idealan muškarac.

Irina i Kristijano su pre nekoliko meseci raskinuli dugogodišnju vezu. Ruska manekenka je za španski list "Hola" ispričala da je bila nesrećna pored Ronalda.

"Ne verujem da su pravi muškarci oni zbog kojih se žene osećaju nesrećno, ružno i nesigurno. To nisu muškarci, to su obični dečaci. Moj idealni muškarac je veran, iskren i džentlmen koji zna kako da se ponaša prema ženi. Mislila sam da sam pronašla svog idealnog muškarca, ali ispalo je drugačije. Prevarila sam se", rekla je Irina i nastavila:

"A kada žena pored sebe ima pogrešnog muškarca, oseća se ružnom. Ja sam se pored Kristijana osećala ružnom i nesigurnom".

Kristijano Ronaldo više ne tuguje za Irinom Šajk: Ovo je njegova nova devojka! (VIDEO)

Ona je priznala da je bolje biti sam nego u lošoj vezi.

"Pre toga morate da odlučite šta želite - kakvu vezu i kakvog muškarca. I naravno da onda postupate u skladu sa svojim željama. Ako ste u vezi, trebalo bi da budete s nekim ko razmišlja isto kao i vi, želi isto šta i vi i da veruje u monogamiju kao vi. Sve ostalo nema smisla", rekla je Irina.

Irina Šajk našla novu ljubav! Ko je lepši: Dvejn ili Ronaldo?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs