Neverovatno

Lupiti Najongo vraćena haljina: Lopov neće lažnjak, biseri nisu pravi!

Kradljivac je kazao gde se haljina nalazi i ogorčeno zaključio da se radi o „bezvrednom lažnjaku“
Šuška se
21:46h
Lupiti Najongo vraćena haljina: Lopov neće lažnjak, biseri nisu pravi!
Foto: Reuters

Lopov koji je iz hotelske sobe holivudske glumice Lupite Njongo ukrao haljinu sa etiketom Kevina Klajna vratio je oskarovki ovu kreaciju kada je saznao da je u pitanju lažnjak!

Lupita je u utorak ostala bez haljine koju je nosila na 87. dodeli „Oskara“ i koja je napravljena posebno na nju. U haljinu je utkano 6.000 bisera i vrednost joj se procenjuje na oko 150.000 dolara, a to je bio i razlog zašto ju je lopov odneo. Međutim, vratio ju je u petak uveče zapakovanu u vreću za smeće u hotel iz kojeg ju je i odneo jer, kaže, biseri nisu pravi, piše TMZ.

Opljačkana Ana Nikolić u panici - Odneli i telefon sa seksi snimcima!

Kradljivac je nazvao ovaj portal i kazao im gde se haljina nalazi i ogorčeno zaključio da se radi o „bezvrednom lažnjaku“, pa ju je ostavio u vreći za smeće u hotelskom WC-u.

Razočarani kriminalac iskoristio je priliku da ukrade haljinu kada je video da su vrata Lupitine hotelske sobe odškrinuta. Ukrao je haljinu i s nje skinuo dva bisera te ih odneo na procenu, a stručnjak mu je verovatno kazao da nisu pravi.

Oskarovka je dan posle dodele nagrada na društvenim mrežama postavila nekoliko fotografija haljine, minđuša, cipela i torbice koje je nosila te večeri.

Parada stila na dodeli Oskara - Vile iz bajke protiv fatalnih zavodnica! (FOTO)

Oskar 2015, dijamanti i biseri“, napisala je glumica i verovatno tako i prizvala lopova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs