Dugo čuvana tajna

Kim Kardašijan joj je bila sluškinja: Šta se desilo između starlete i Paris Hilton? (FOTO)

Rijaliti zvezda podsetila se svoje mladosti i druženja sa bogatom naslednicom, a fotografija koju je Kim objavila pokrenula je glasine
Šuška se
01:28h Autor: ,
Kim Kardašijan joj je bila sluškinja: Šta se desilo između starlete i Paris Hilton? (FOTO)
Foto: Reuters

Nije tajna da su Kim Kardašijan i Paris Hilton nekada bile najbolje prijateljice koje su bile nerazdvojne. Međutim, manje je poznata stvar da je Kim bila lična asistentkinja Paris Hilton. Navodno se Paris prema, sada slavnoj Kim, ponašala veoma okrutno smatrajući je svojom sluškinjom.

Kanje Vest: Prijatelji su mi okrenuli leđa zbog Kim

Bogata naslednica je Kim svuda "vukla" sa sobom. Zajedno su izlazile po klubovima kad Paris nije imala sa kim drugim da se zabavlja, Kim je Paris slagala ormar, a po potrebi joj je i masirala stopala.

Foto: Instagram/Kim Kardašijan
Foto: Instagram/Kim Kardašijan

Paris je Kim uredno davala platu, a zatim su postale prijateljice, počele su da se druže jer su imale puno toga zajedničkog, ali prijateljstvo nije predugo potrajalo.

Shvatile su da su zapravo konkurencija jedna drugoj i počele su da se vređaju. Imale su i nekoliko navodnih pomirenja kako bi u javnosti pokušale da održe utisak "pravih dama", ali odnos devojaka koje su išle u školu zajedno danas se svodi na to da pristojno ne razgovaraju ako se slučajno sretnu negde.

Ovako ona izgleda bez fotošopa: Ubedljivo najveći modni promašaj Kim Kardašijan! (FOTO)

Međutim, čini se da su nekadašnje prijateljice ponovo bliske jer je Kim na svom Instagramu objavila fotografiju iz mladosti gde pozira zajedno sa Paris.

"Pronašla sam ovu fotografiju iz 2006. sa Ibice. Srećan rođendan sa zakašnjenjem, Paris", napisala je Kim u opisu fotografije.

Izgledaju drugačije, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs