Jedva čeka maj

Nataša Bekvalac pravi svadbu na salašu: Intimna ceremonija za najbližu rodbinu i prijatelje

Ona je oduševljena prolećem na salašu, jer je sve u zelenilu, pa i najmanja dekoracija ambijent čini romantičnim, što ga čini idealnim mestom za venčanje - kaže izvor
Šuška se
23:08h
Nataša Bekvalac pravi svadbu na salašu: Intimna ceremonija za najbližu rodbinu i prijatelje
Foto: Kurir Arhiva

Pop pevačica Nataša Bekvalac i rukometaš Ljuba Jovanović, koji su se pred matičarem tajno venčali pre četiri nedelje, ugovaraju intimno slavlje za maj, i to na porodičnom salašu nadomak Sremskih Karlovaca.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, mladenci su se na ovaj korak odlučili zbog mnogobrojnih prijatelja koji im danima čestitaju sklapanje braka i žele sa njima da „zaliju“ ovu srećnu vest.

OVDE pogledajte prvu zajedničku fotografiju Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića nakon venčanja!

"Oboje su želeli da bez pompe i svadbe svoju ljubav krunišu brakom, ali očigledno da je to neizvodljivo. Danima telefoni ne prestaju da im zvone, jer ih zovu rođaci i prijatelji kako bi im čestitali početak nove etape u životu uz želju da se okupe i u to ime nazdrave. To ih je navelo da počnu da razmišljaju kako da pedesetak najbližih svatova okupe na salašu novosadske barbike, na kojem Bekvalčevi imaju kuću. To ne bi bila klasična terevenka već jedan vid druženja sa najmilijima. S obzirom na to da Nataša tokom letnje sezone ima puno nastupa, slavlje će najverovatnije biti u maju", kaže izvor blizak paru i dodaje:

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Nataša je na salašu slavila rođendan, dok se njena sestra Kristina na večnu ljubav zaklela, sada već bivšem suprugu Ivu Martinoviću, takođe na ovom mestu. Ona je oduševljena prolećem na salašu, jer je sve u zelenilu, pa i najmanja dekoracija ambijent čini romantičnim."

Kako saznajemo, pevačicina ćerka Hana posebno se obradovala ovoj ideji jer bi volela da vidi mamu u venčanici. Za dekoraciju i ketering svakako bi zadužili agenciju za venčanja jer je Nataša veliki detaljista. Ostaje samo da novopečeni mladenci donesu definitivnu odluku i podele pozivnice.

OVDE pročitajte šta je Dača Ikodinović rekao o Natašinom venčanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs