Sve za njegovu ljubav

Nataša Bekvalac ispunila suprugu želju: Uzela Ljubino prezime!

Nataša nije puno razmišljala, kada su rešili da se venčaju, ona je rekla Ljubi da će uzeti njegovo prezime, jer je to najmanje što on zaslužuje
Šuška se
12:30h
Nataša Bekvalac ispunila suprugu želju: Uzela Ljubino prezime!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Poznata pevačica Nataša Bekvalac pre četiri nedelje udala se u potpunoj tajnosti za svog dečka Ljubu Jovanovića. Međutim, ona je i na svom Instagram profilu ostavljala šifrovane poruke posvećene mužu, a u kojim mu je izjavljivala ljubav.

"Dobar dečko nikada neće poželeti da promeni nešto na tebi... Prihvatam tvoje prezime", objavila je Nataša pošto je kod matičara po drugi put izgovorila sudbonosno "da". Ubrzo je obradovala sve pratioce još jednom fotografijom na kojoj je bilo puno buketa cveća, kao i mala mladenačka torta, a ispod je stajao Natašin komentar:

"Ne znam čime sam ovo zaslužila... Bože, kakav čovek!"

Danilo Ikodinović: Ne zanima me Natašino venčanje, važno mi je da Hana bude srećna!

Kako je ispričao izvor blizak Bekvalčevoj, ona je ispunila Ljubinu želju da se preziva kao on, a on je tog dana ceo stan u kojem žive ukrasio cvećem i kupio joj pregršt poklona.

"Nataša nije puno razmišljala, kada su rešili da se venčaju, ona je rekla Ljubi da će uzeti njegovo prezime, jer je to najmanje što on zaslužuje. Verovatno će se u javnosti i dalje predstavljati svojim devojačkim prezimenom Bekvalac, ali je u dokumentima gospođa Jovanović", otkrio je izvor.

"Kada su se venčali, u prisustvu kumova i matičara, otišli su na ručak kako bi proslavili venčanje, a po povratku kući Natašu je suprug iznenadio cvećem i tortom. Onda je usledilo slavlje samo za njih dvoje", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je njima put na Tajland bio medeni mesec, a da će i za svoju porodicu i prijatelje da organizuju žurku. Nadaju se da će uskoro saznati i srećne vesti, tačnije da će im se u ovoj godini ispuniti želja da postanu roditelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs