Otvorila dušu

Gvinet Paltrou: U Breda Pita sam se zaljubila kao u nikoga pre, Ben Aflek nije bio materijal za vezu

Bred je bio tako zgodan i drag. Ipak, imala sam 22 godine, bila sam jako nezrela. Nisam bila spremna za vezu s nekim poput njega, izjavila je glumica
Šuška se 16.01.2015. - 11:05h Autor: 24sata.hr
Foto: Reuters / AP

Dok mnoge zvezde svoju privatnost skrivaju kao zmija noge, Gvinet Paltrou (42) je odlučila da otvori dušu i ispriča neke zanimljive detalje koji manje poznati javnosti. Gostujući u radijskoj emisiji Hauarda Sterna (61), glumica je ispričala kako joj je bilo s Bredom Pitom (51) i Benom Aflekom (42) i kako je prošao razvod s Krisom Martinom (37).

 

OVDE pogledajte dokaz da niko nije savršen - pravo lice Gvinet Paltrou bez šminke!

 

"U Breda sam se zaljubila kao u nikoga pre njega. Bio je tako zgodan i drag. Ipak, imala sam 22 godine, bila sam jako nezrela. Nisam bila spremna za vezu s nekim poput njega i bila sam uverena da je predobar za mene", ispričala je Paltrou.

 

Bred Pit i Anđelina Džoli su bili venčani pre svadbe u Francuskoj.

 

Sad joj je, naravno žao, ali jednostavno, kaže, nije znala šta da radi. Danas kada sretne Breda, može s njim normalno da popriča, ali ne druže se.

 

Nakon Breda, Gvinet je bila s Benom Aflekom. On, kaže, nije bio spreman za vezu kad su bili zajedno, imao je previše drugih problema u životu.

 

"Kad si mlad kao što smo mi tada bili, misliš da je najvažnije da je osoba s kojom si jako zgodna. Samo ti je izgled važan jer si mlad. To, naravno, nije istina i takve veze ne mogu da potraju", rekla je Gvinet

 

S Krisom Martinom je i dalje u dobrim odnosima zbog dece. Kaže samo da joj je žao što su rekli da su zajednički odlučili da se rastanu jer zapravo nije bilo tako.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...