Odmor sa porodicom

Brena otputovala na Tajland: Prethodna godina je bila teška za mene! (FOTO)

Folk zvezda koja je dan posle Nove godine slomila lakat desne ruke dok je zimovala na Zlatiboru, bila je inicijator ovog putovanja, na kojem će ostati dve nedelje i koje će koštati nekoliko desetina hiljada evra
Šuška se
00:52h Autor:
Brena otputovala na Tajland: Prethodna godina je bila teška za mene! (FOTO)
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Lepa Brena otputovala je juče na Tajland sa suprugom Bobom Živojinovićem i najmlađim sinom Viktorom, a s njima je krenula i Sonja, supruga Ace Lukasa, sa ćerkama Sofijom i Viktorijom.

Folk zvezda koja je dan posle Nove godine slomila lakat desne ruke dok je zimovala na Zlatiboru, bila je inicijator ovog putovanja, na kojem će ostati dve nedelje i koje će koštati nekoliko desetina hiljada evra. Lukas će im se pridružiti posle srpske Nove godine pošto za doček peva u Čačku.

Šta je Brena izjavila o svojoj poslednjoj povredi pročitajte OVDE.

Ovo je četvrta godina da Brena i Boba u januaru idu na Tajland. Brena i Sonja su se dugo dogovarale da otputuju zajedno jer su dobre drugarice, a i njihova deca se druže. Juče su pred poletanje na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" bile veoma raspoložene.

"Konačno idem da se odmorim. Prethodna godina je bila teška za mene", rekla je Brena i pokazala da dobro funkcioniše s povređenom rukom. Inače, ona je zbog povrede otkazala koncerte u Živinicama i Travniku.

Vesna Rivas je izjavila da je Lepa Brena pod crnom magijom. OVDE pročitajte više o tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs