Padovi poznatog voditelja

Otkriveno zašto je Zeka Milioner napustio Srbiju: Pobegao u Dubai zbog duga od 200.000 evra!

Deo dugova je zbog neizmirenih prava na emitovanje filmskog i serijskog programa, a nije uspeo ni da plati licencu, i deo nagrada takmičarima u Milioneru. Njegova firma je otišla u stečaj. Ostao je i bez dela imovine koju je tada založio kao garant, otkrio je izvor blizak Zeki
Šuška se
14:36h Autor:
Otkriveno zašto je Zeka Milioner napustio Srbiju: Pobegao u Dubai zbog duga od 200.000 evra!
Foto: Fonet

Ivan Zeljković, voditelj nekada popularnog kviza "Želite li da postanete milioner" napustio je Beograd i preselio se u Dubai zbog dugova u koje je zapao kao vlasnik produkcijske kuće. On je, naime, radio nekoliko godina već pomenuti TV format, a ušao je 2010. i u projekat koji je okupio regionalne stanice širom Srbije.

Na Studiju B je emitovan njihov program, a nakon obavljenog posla ostala su neizmirena potraživanja prema emiteru i "Deksin filmu".

"Zeki su ostali dugovi od oko 200.000 evra. Deo zbog neizmirenih prava na emitovanje filmskog i serijskog programa, a nije uspeo da plati licencu, i deo nagrada takmičarima u "Milioneru", koji je posle BK nastavio život na B92. "Nacionalna sinergija", njegova firma, otišla je u stečaj, a on je odlučio da ode iz zemlje i da pokuša da ostvari neki novi život. Ostao je i bez dela imovine koju je tada založio kao garant", kaže izvor Kurira.

Zeljković potvrđuje te navode i otkriva da je, uprkos svemu, ostao u medijskom biznisu.

"U Dubaiju sam već godinu dana. Bavim se video-produkcijom. Tačnije, osmišljavanjem koncepta video-nastupa na internetu. Kao i u svakom poslu, imamo uspone i padove. I sada, kada je taj loš period iza mene i kada je opet krenulo uzbrdo, odlučio sam da se preselim u Dubai i dodam brzinu na uzbrdici i da probam da stvarno postanem milioner", ističe Zeljković, čija je želja da radi projekte u Srbiji.

"Partner sam u kompaniji "CreITitive", u kojoj vodim deo za medije. To je naša firma, koja ima predstavništvo u Dubaiju", objašnjava Zeka i dodaje:

"U Srbiju dolazim često i plan je da razvijam neke projekte upravo u vezi sa digitalnim videom. Nadam se da ću znanje koje stičem sarađujući sa "Guglom", "Jahuom" i "Jutjubom" preneti našim ljudima".

Zeljković je nedavno gledao mečeve Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u Abu Dabiju, ali privatno, kao gledalac s tribina, a ne kao komentator.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs