Da li verujete

Nada Topčagić: Na estradi nema para, pevači nemaju od čega da žive!

Pevačica je istakla da je tokom četiri decenije duge karijere u najluđoj noći pevala samo 10 puta i da se mnoge kolege bore sa nemaštinom
Šuška se
09:52h Autor:
Nada Topčagić: Na estradi nema para, pevači nemaju od čega da žive!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Nada Topčagić javno je rekla da na estradi više nema para i da se mnogi pevači bore s nemaštinom. Pevačica je istakla da je za 42 godine staža samo 10 puta pevala za Novu godinu i da je 2015. dočekala kod kuće s porodicom i prijateljima.

Kako se širom sveta proslavlja Nova godina, saznajte OVDE.

Nada, koja uvek kaže ono što misli, i ovoga puta je bez dlake na jeziku pričala o stanju na estradi i usprotivila se time što su pojedini pevači dobili basnoslovne honorare za najluđu noć, dok ih je većina bila bez tezgi.

"Da sam ja bila na mestu nekog ko odlučuje, rekla bih da svi idu na trgove da pevaju. Tako bi svi uzeli deo tog velikog kolača. Ima mnogo muzičara i pevača koji su gladni i nemaju od čega da žive. Zamisli da jednom čoveku daš 50.000, 60.000, 100.000 evra, a cela estrada je gladna. Ne možemo jednom čoveku dati tolike pare, a ne misliti na druge. Ljudi nas gledaju na televiziji i misle da mi uzimamo pare. Lepo je Tržanka rekla, mi nemamo ništa od toga što smo na televiziji. Štaviše, to mnogo košta" - bila je iskrena Nada u intervjuu za Kis radio.

OVDE saznajte koji pevači će morati da plate pesme koje su ukrali od Grka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs