Još dece

Nataša Bekvalac: Ćerki Hani rodiću brata ili sestru!

Ako izgubimo kult porodice, izgubićemo i veru u ljubav. Ne mogu da menjam svet, ali zato sam samo ja glavna i odgovorna za sreću u svom životu
Šuška se
13:48h Autor:
Nataša Bekvalac: Ćerki Hani rodiću brata ili sestru!
Foto: Kurir Arhiva

Nataša Bekvalac iza sebe ostavlja godinu u kojoj su joj se dogodile mnoge lepe stvari.

U karijeri joj je sve išlo od ruke, snimila je nekoliko hitova, imala stotine nastupa, a i na privatnom polju cvetale su joj ruže. U 2014. obnovila je vezu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, sa kojim uživa u ljubavi i ima velike planove. Nataša će godinu za nama pamtiti kao veoma uspešnu.

"Vreme koje je iza mene već je moja prošlost. Ipak, godinu koju ispraćamo pamtiću kao lepu i veoma uspešnu. Čini mi se da je bila jedna od najstabilnijih i najmirnijih u mom životu. Mirna i stabilna više se dopadam i samoj sebi, a takva porodici i prijateljima mogu mnogo više da pružim".

Ono što svakako jedna od najatraktivnijih pevačica sa ovih prostora priželjkuje jeste da se po drugi put ostvari kao majka i ćerki Hani podari brata ili sestru.

"Volela bih da imam još dece. U ovom surovom vremenu u kom je umetnost preživeti, u zemlji u kojoj se jedva opstaje, počela je da se gubi osnova najvažnija za svako društvo. Ako izgubimo kult porodice, izgubićemo i veru u život, u ljubav. Ne mogu da promenim svet, ali zato sam glavna i odgovorna za sreću u svom životu i živim u ljubavi i miru".

Bekvalčeva kaže da nije bezgrešna, ali da se se trudi da u životu donosi ispravne odluke.

"Ne znam koji mi je greh najveći. Živim u istini, a to je najveći luksuz koji jedna žena u Srbiji sebi može da priušti".

Ona ističe da ne razmišlja o tome šta ne bi nikako volela da joj se dogodi u 2015.

"Pročitajte neko štivo o zakonu privlačnosti, pa ćete znati da nikada ne treba razmišljati o tome šta ne želiš, niti šta ne bi voleo da bude".

OVDE pogledajte kako Nataša izgleda posle noćnog provoda!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs