Bez blama

Milica Todorović više ne krije oženjenog dečka: Zajedno na snimanju emisije! (FOTO)

Njih dvoje su u „Grandov“ studio na Košutnjaku došli odvojeno. Milica je na snimanje stigla sa frizerom Stevanom Radivojevićem, a ubrzo i posle nje još uvek oženjeni koreograf, s kojim je već nekoliko meseci u vezi
Šuška se
14:36h Autor:
Milica Todorović više ne krije oženjenog dečka: Zajedno na snimanju emisije! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Milica Todorović konačno se u javnosti pojavila sa oženjenim dečkom Milošem Paunovićem, koga je tri meseca krila kao zmija noge.

Do sada su njih dvoje uhvatili samo kamermani „Paparaco lova“ jer su se trudili da se drže podalje od mesta na kojem će moći da nalete na nekog novinara. I sada su pokušali da zavaraju trag, ali im to nije pošlo za rukom. Milica i Miloš su uslikani na sceni „Fantastik šoua“.

Šta je Milica Todorović rekla o vezi sa oženjenim muškarcem, pročitajte OVDE.

Njih dvoje su u „Grandov“ studio na Košutnjaku došli odvojeno. Milica je na snimanje stigla sa frizerom Stevanom Radivojevićem, a ubrzo i posle nje još uvek oženjeni koreograf, s kojim je već nekoliko meseci u vezi. Tada je on preuzeo glavnu reč, jer Milica je upravo svom dečku prepustila koreografiju za njen nastup u ovoj emisiji. Ona ga je slušala i upijala svaku njegovu reč.

Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

"Miloš je na snimanje došao pola sata posle Milice i ušao je na službeni ulaz jer je želeo da prođe neopaženo. Odmah se popeo kod nje u šminkernicu, a nakon sat vremena ponovo su odvojeno sišli na scenu. Budući da je Milica izvodila tri pesme, on joj je za svaku osmislio zahtevnu koreografiju i zbog toga je želeo da se uveri da će snimanje proći onako kako je želeo" - priča naš izvor, koji se zatekao na licu mesta.

OVDE pročitajte ispovest Milice Todorović - Krala sam hleb, bila sam gladna!

Na snimanju smo pokušali da dobijemo komentar od pevačice, ali ona nije želela da priča i poručila nam je da s medijima komunicira isključivo preko svog PR menadžera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs