Maksutović želi da provodi više vremena sa Adrijanom

Adil i Ana ponovo na sudu: Pevač traži starateljstvo nad sinom!

Maksutović se nedavno obratio Centru za socijalni rad jer želi da i on brine o detetu, uz obrazloženje da njegova supruga Ana Ramadanovski i dalje nema stalan posao
Šuška se
23:18h Autor:
Adil i Ana ponovo na sudu: Pevač traži starateljstvo nad sinom!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Adil Maksutović i njegova bivša izabranica Ana Ramadanovski ponovo su se sukobili jer pevač želi zajedničko starateljstvo nad njihovim jednogodišnjim sinom Adrijanom.

Nesuđeni zet Džeja Ramadanovskog smatra da ne provodi dovoljno vremena sa svojim naslednikom, a za to krivi Anu, koja mu navodno dozvoljava da dete viđa samo kad njoj to odgovara.

Džej ponosan na unuka: Voli da mažnjava, tu je na mene!

"Adil je odlučio da se ponovo obrati Centru za socijalni rad jer mu bivša partnerka ne dozvoljava da dete viđa kad mu to odgovara. Bez obzira na to što nisu venčani, on plaća alimentaciju, ali Ana smatra da ono što daje nije dovoljno za detetove mesečne potrebe. Njih dvoje su se nedavno ponovo sukobili i tada je pevač svojoj bivšoj izabranici rekao da je Adrijano porastao i da samim tim treba više vremena da provodi sa ocem", kaže izvor Kurira i dodaje:

"Ana je uzorna majka, maksimalno je posvećena sinu, i Adil na to nema zamerke. Međutim, on želi zajedničko starateljstvo, da podjednako brinu o svim sinovljevim potrebama, jer ona nema stalan posao i prihode. Pevač hoće da svaki slobodni trenutak, kada ne nastupa po zemlji i inostranstvu, provodi s naslednikom."

Adil živi sa novom devojkom - pevač već mesecima uživa u ljubavi!

"Molim vas da me razumete, o tome ne želim da govorim. Ja nisam javna ličnost da se o meni priča i piše. Hvala na pozivu", poručila je Džejova ćerka Ana.

Da podsetimo, Džejova ćerka je u decembru prošle godine prijavila policiji da ju je Adil posle svađe pretukao, i od tada ne žive zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs