Razvod do kraja meseca

Drama u visokim krugovima: Razvodi se Najdžela Loson

Kuvarica Najdžela Loson i kolekcionar Čarls Sači saopštili su danas da nameravaju da se razvedu brzo i prijateljski do kraja meseca i da nijedno neće tražiti finansijsku nadoknadu od drugog
Šuška se
07:48h Autor:
Drama u visokim krugovima: Razvodi se Najdžela Loson
Foto: AP

Par se rastao prošlog meseca kada su u medijima osvanule fotografije Sačija (Saatchi) koji steže suprugu za vrat tokom svađe u jednom londonskom restoranu, poseća AP.

Par je izdao zajedničko saopštenje u kome se navodi da će Losonovu (Nigella Lawson), poznatu TV kuvaricu i autorku bestseler priručnika, zastupati Fiona Šakelton čiji su raniji klijenti bili princ Čarls i Pol Makartni, dok će Sači predstavljati samog sebe.

Sači (70) je prošle nedelje najavio da se razvodi od supruge, poznate britanske kuvarice čije su kulinarske veštine jedno vreme i gledaoci u Srbiji mogli da prate na televiziji, zbog činjenice da Loson nije stala u zaštitu njegovog ugleda nakon što su fotografije, na kojima je hvata za gušu ispred jednog londonskog restorana, osvanule u štampi.

Britanski tabloidi objavili su fotografije ovog incidenta, nakon kojeg je britanski milijarder dobio policijsku opomenu.

U izjavi listu "Mejl of sandej", Sači je naveo da se razvodi od Losonove koja je "očigledno razočarana njime" i jer je i sam razočaran time što nije stala u njegovu odbranu nakon incidenta, za koji je rekao da je bila "igra".

Loson i Sači su se venčali 2003.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs