Sa svih strana cure informacije o Ronaldovoj homoseksualnosti

Glasine ne prestaju: Kristijano Ronaldo je, ipak, gej?

Slavni Portugalac koji uz, titulu jednog od najboljih fudbalera sveta, nosi i epitet seks simbola trenutno je na pauzi sa manekenkom Irinom Šaik. Ali, Rijana i sve glasnije spekulacije svetskih medija govore da je pitanje trenutka kada će fudbalski as priznati da je gej
Šuška se
15:44h
Glasine ne prestaju: Kristijano Ronaldo je, ipak, gej?
Foto: AP

"Imam mnogo gej prijatelja i podržavam ih na sve načine", ovako je Rijana opisala svoj odnos sa Kristijanom Ronaldom (Christiano Ronaldo), koji je veliki fan pevačice sa Barbadosa. Nizu ispada popularne Riri ne nazire se kraj. Pijanu i drogiranu uzneli su je sa koncerta u Poljskoj, kako bi nedugo zatim u kupaćem kostimu obilazila butike u Monaku i ludovala sa Luisom Hamiltonom. Razlog razuzdanom ponašanju, čini se, da kod S&M devojke ne mora da postoji i da će izblamirati sebe na svakom koraku. Da li joj se, zbog neobaveštenosti i činjenice da je previše nestabilna kako bi odgovarala za svoje postupke, omakla greška oko Ronaldovog seksualnog opredeljenja još uvek nije sigurno.

Naime, glasine da je proslavljeni portugalski reprezentativac i zvezda Real Madrida naklonjen istom polu, procurele su u javnost mnogo pre Rijanine izjave. Međutim, veze sa atraktivnim lepoticama širom sveta demantovale su tračeve bez ikakvog Ronaldovog javnog komentara na temu da li je gej. Pitanje je da li je razmažena Rijana, koja je navikla da dobije sve što poželi i koja ne zna za lepe manire, samo iskoristila priliku da na najgori i najzvučniji način uvredi slavnog fudbalera, jer on prethodno nije želeo da bude sa njom. Ovo je mišljenje navijača "kraljevskog kluba", koji veruju da je Kristijano "čist" i da su navodi o njegovim gej sklonostima izmišljeni.

Da li je u pitanju potpuno bezazlen prijateljski susret ili nešto više od toga, ne znamo. Ali, Ronaldo je nedavno viđen na jahti sa nepoznatim muškarcem. Kako će se, uz Žozea Murinja, trenutno najpopularniji Portugalac izvući iz ove situacije ostaje da vidimo. Ali, brojne javne tajne svetskog džet seta govore u prilog činjenci da trend homseksualizma među sportistima postoji odavno i da bi javnost bila u šoku kada bi brojne intrige ugledale svetlost dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs