Odbrambeni mehanizam

Snežana Dakić pije zbog bivšeg muža: Otela čašu iz ruke Emini Jahović!

U poslednje vreme voditeljka često viđa bivšeg supruga sa novom izabranicom, ali joj očigledno takvi trenuci ni malo ne prijaju
Šuška se
05:06h
Snežana Dakić pije zbog bivšeg muža: Otela čašu iz ruke Emini Jahović!
Foto: Kurir Arhiva

Voditeljka Snežana Dakić redovno se sreće sa bivšim suprugom Vladimirom Mikićem i njegovom novom devojkom na javnim događajima, ali po svemu sudeći, ovi susreti joj ne prijaju. Dokaz za ove navode je i činjenica da voditeljka potegne za čašom kad god se nađu na istom mestu.

Ceca Kitić ostavila i četvrtog muža! Detalje pročitajte OVDE.

"Snežana je došla pre bivšeg muža i smestila se između Ane Nikolić i Emine Jahović. Malo posle nje u salu je ušetao njen bivši muž, i to ruku pod ruku sa sadašnjom devojkom. Smestili su se takođe u prvi red i to samo nekoliko stolica od Snežane. U tom trenutku voditeljka je otela Emini Jahović čašu sa belim vinom. Emina je u prvi mah bila u šoku što joj je Snežana bukvalno otela piće iz ruke, ali kada je shvatila o čemu se radi, rekla je Snežani da nema razlog da se nervira" - kaže izvor sa lica mesta i dodaje:

"Videvši da su seli tačno ispred bine na kojoj ona dodeljuje nagradu, te da će biti prinuđena da ih gleda u oči, uzela je punu čašu vina iz Eminine ruke i popila na eks" - završava priču izvor.

OVDE pročitajte šta je Emina Jahović rekla o nasilju nad ženama - Kada bi me Mustafa udario, odmah bih otišla od njega!

Kako dalje saznajemo, belo vino skroz je opustilo Dakićevu, pa je na binu izašla širokog osmeha, praveći se da ne primećuje ko sedi u prvom redu. Odmah nakon proglašenja nagrađenih zaputili su se na koktel, gde su stajali na suprotnim stranama sale.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs